SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

8 parfumuri care anihileaza țânțarii pe loc!
În timpul verii, toți vrem să petrecem mai mult timp în aer liber, să facem plimbări în parc și să ne bucurăm de verdeață și flori. Dar țânțarii pot ruina chiar și cele mai minunate vacanțe.

1. Pulberea de vanilie

Se amestecă pulberea de vanilie cu lotiune pentru bebeluș și se aplică pe toate părțile deschise ale corpului. De asemenea, puteți dizolva vanilia în apă și apoi pulverizați amestecul pe zonele expuse ale pielii și ale hainelor.

2. Uleiurile esențiale de anason, cuișoare, busuioc și eucalipt

Uleiul esențial de anason, cuișoare, busuioc și eucalipt poate speria tantarii dacă aplicați uleiurile diluate pe zonele expuse ale pielii (5-10 picături pe un pahar de apă) sau pulverizați-le pe o sursă de căldură, cum ar fi șemineu, sau o tavă încălzită. De asemenea, puteți înmuia o minge de bumbac în ulei și puneți-o pe pervazul ferestrei.

3. Flori de soc

Puneți crengi proaspete în camera dvs. Ele vor speria tantarii la fel de usor ca si frunzele de rosii. Dar fiți atenți, mirosul puternic al florilor vă poate întrerupe somnul, deci este mai bine să luați ramurile din dormitor pe timp de noapte.

4. Cuișoare

Puneți 5 g de cuișoare într-un pahar de apă și fierbeți-le timp de 15 minute. Se amestecă 10 picături din această băutură cu 1 lingură de parfum și se aplică preparatul pe zonele expuse ale corpului. Acum poți rămâne în aer liber timp de cel puțin 2 ore, iar țânțarii vor sta departe de tine.

5. ramuri de Ienupăr

Dacă vă decideți să faceți un foc atunci când stați afară puneti câteva ramuri de ienupăr în el.

6. Ulei de cedru

Mirosul uleiului de cedru sperie nu numai țânțarii, ci și muștele și gândacii.

7. frunze de busuioc

Puteți folosi frunzele proaspete tocate și florile de busuioc sau flori de cireș . Puneți-le în cameră sau frecați-le pe zonele expuse ale corpului.

8. Ulei de gătit, șampon și oțet

Pentru un efect împotriva țânțarilor și muștelor, veți avea nevoie de ulei de gătit ieftin, de șampon și de 9% oțet. Se amestecă aceste ingrediente în cantități egale și se amestecă bine până se vede spumă albă. Puteți pulveriza acest preparat pe corpul dvs., sau îl puteți turna într-un recipient și lăsați-l deschis.

Oțetul sperie insectele, șamponul ascunde mirosul puternic în timp ce uleiul este baza oricărei creme. Aceasta solutie este sigura pentru copii și nu are un miros puternic.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cât timp ar putea supraviețui corpul uman pe fiecare planetă a sistemului solar 5817 trucuri ale unui geniu care vă vor duce viața la nou nivel 3244

9 lucruri normale în Coreea de Sud, dar uimitoare pentru restul lumii 266422 de femei celebre care au îmbătrânit cu grație 658Niciodata, dar NICIODATA‚ nu te pune cu politia din America. Acest videoclip iti va arata DE CE! 4529215 animale care nu trebuie decât să scoată limba pentru a produce o explozie de drăgălăşenie 83612 fotografii care ne dovedesc cat de putine stim despre lucrurile din jurul nostru 1952De ce unele doamne la vârsta de 50 ani arată ca femeile tinere, în timp ce altele ca bunicuțele? 22115 fotografii sincere pentru oricine este dezamăgit de această lume 32515 femei care au demonstrat că tăierea părului poate fi o idee fantastică 3045
SuperClipuri.com 2022