SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Citește, în fiecare zi de joi, Rugăciunea la Sfânta Eugenia pentru iertarea păcatelor
Simți că este ceva în neregulă cu tine? Că sufletul îți este greu, ză păcatele atârnă de inima ta? Sfinții părinți te sfătuiesc să citești cu toată încrederea rugăciunea sfintei Eugenia, care îți lasă sufletul fără de păcate.

Se citește în fiecare zi de joi! Iată mai jos și textul rugăciunii…

„Sfântă Eugenia, muceniţă a lui Hristos, dănţuind acum cu bucurie împreună cu Oştile îngerilor, ca o fecioară fără de prihană şi ca o purtătoare de cunună preafericită, roagă-te să se dea har celor ce cu dragoste te laudă pe tine.

Nevoindu-te cu ostenelile pustniceşti, te-ai preamărit în lupte muceniceşti. Şi ai adus pe mulţi mântuiţi la Ziditorul tău. Că din Dumnezeiască dragoste ai lăsat cele trecătoare. Lupte bărbăteşti ai îndurat.

Te rugăm, roagă-te lui Dumnezeu pentru noi, cei aflaţi în nevoile vieţii trecătoare. Roagă-te să ne dăruiască harul cel de viaţă dătător. Cere pentru noi credinţa curată, viaţa luminată, răbdare în încercări, bărbăţie în luptele împotriva patimilor, bucuria împlinirii poruncilor dumnezeieşti, iubire de vrăjmaşi, smerenie şi blândeţe, iertare de păcate.

Roagă-te lui Hristos Dumnezeu să dăruiască iertare de greşeli celor ce cu dragoste cinstesc sfântă pomenirea ta. Să proslăvim Numele cel Sfânt al Domnului, al Tatălui şi al Fiului şi al Sfântului Duh, acum si pururea şi în vecii vecilor.

Amin.”

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

O melodie care te va atinge la suflet "La fantana de la poarta" E trist si foarte greu la inimioara atunci cand parintii numai sunt in viata - VIDEO 25027O fetiţă de 7 ani salvează pisica pe care adulţii erau mult prea îngroziţi chiar şi numai să o privească 1258

24 de lucrări ale unui artist sârb care ne arată cât de mult poate schimba machiajul de nunta o mireasa 45720 de poze haioase cu oameni prinşi în timp ce făceau chestii dubioase 10423Ceapa este un remediu natural pentru multe probleme de sănătate – Iată 12 întrebuinţări mai puţin ştiute 3338Kim Jong-un, a MURIT! Presa din China si Japonia anunta ca liderul nord-coreean a decedat.  3885Polițist cu patru bordeluri clandestine. Afaceri de lux, sub ochii șefilor 188310 benzi desenat care ne arata cat de mari sunt schimbarile prin care trec mamele atunci cand devin bunici 26Fenomenul # 10YearsChallenge despre care ar trebui sa vorbim 141„Dă cu mai mult săpun, nu cu parfum!" Odinioară un lux, azi o necesitate – Istoria săpunului 46
SuperClipuri.com 2022