SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iată ce hotel are Radu Mazăre în Madagascar
Problemele pe care le are nu l-au împiedicat pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre să ridice un hotel superb în Madagascar. Iată cum arată acesta.

Complex de bungalouri de lux!

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre are în Madagascar nu un hotel, ci un complex de bungalouri de lux. Despre ce este vorba? De nu mai puțin de 1,8 hectare de teren în Antsiranana, pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, teren concesionat de acesta pe 99 de ani.

Interesant este și faptul că acesta a plătit, potrivit declarațiilor sale, suma de… 1 euro/mp. Complexul poartă numele de Mantasaly Resort și are 48 de spaţii de cazare, dintre care 16 bungalouri pe plajă şi 32 de camere de hotel.

 

 

Cât privește preţurile, acestea variază între 65 – 85 de euro/noapte, în funcţie de tipul camerei şi de vederea la mare, iar persoanele care vor dori camere superioare cu vedere la mare vor primi la sosirea în resort, șampanie.

 

 

 

 

De asemenea, complexul are și un restaurant, unde clienții pot consuma atât preparate locale, cât şi internaţionale, un lounge, un SPA şi un spaţiu şi echipamente pentru kitesurf.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 Imagini ciudate unde nu avem nici o idee ce se întâmplă 9459 alimente care pretind că sunt sănătoase insa in realitate sunt daunatoare 996

7 semne că o persoană este ignorantă, deși încearcă să pară inteligentă 3457 lucruri neașteptate pe care câinii le pot mirosi 41317 imagini care ilustreaza puterea reală a destinului 182520 de oameni care si-au dorit o poza cu o celebritate si s-au ales cu o amintire unica 3933Un tânăr de doar 23 ani transformă anvelopele vechi în ceva frumos și util, ajutând astfel planeta. 507414 Trucuri absolut indispensabile pentru toți cei care iubesc o casă curată 1661Deşi are o avere de 6 miliarde de dolari, moştenitorul Samsung, a fost închis într-o celulă de 6 metri pătraţi, cu o saltea pe jos şi fără duș 3534229 de persoane care au apasat butonul de restart al vietii lor 1905
SuperClipuri.com 2022