SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iată ce hotel are Radu Mazăre în Madagascar
Problemele pe care le are nu l-au împiedicat pe fostul primar al Constanței, Radu Mazăre să ridice un hotel superb în Madagascar. Iată cum arată acesta.

Complex de bungalouri de lux!

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre are în Madagascar nu un hotel, ci un complex de bungalouri de lux. Despre ce este vorba? De nu mai puțin de 1,8 hectare de teren în Antsiranana, pe malul oceanului, într-un golf în nordul Madagascarului, teren concesionat de acesta pe 99 de ani.

Interesant este și faptul că acesta a plătit, potrivit declarațiilor sale, suma de… 1 euro/mp. Complexul poartă numele de Mantasaly Resort și are 48 de spaţii de cazare, dintre care 16 bungalouri pe plajă şi 32 de camere de hotel.

 

 

Cât privește preţurile, acestea variază între 65 – 85 de euro/noapte, în funcţie de tipul camerei şi de vederea la mare, iar persoanele care vor dori camere superioare cu vedere la mare vor primi la sosirea în resort, șampanie.

 

 

 

 

De asemenea, complexul are și un restaurant, unde clienții pot consuma atât preparate locale, cât şi internaţionale, un lounge, un SPA şi un spaţiu şi echipamente pentru kitesurf.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 Oameni care știu ce înseamnă să fii nefericit mai bine ca oricine 1065Aceste femei ne dovedesc că inventatorul rochiilor mulate este un geniu 214

25 de cupluri de animale care pot topi orice inima cu dragostea lor 210O batrana intr-o gara ! Aceasta FATA impreuna cu Bunelul ei face Furori pe Internet cu acest Cantec frumos - VIDEO 1709259 celebritati care au fost răţuştele cele urâte ale liceului , insa au devenit idoli pentru milioane de oameni 19920 de fotografii care pot schimba modul în care vedeți lumea în doar 5 minute 1661O cometă va lumina cerul în Ajunul Crăciunului! Coincidență sau istoria se repetă? 62724 de fotografii dramatice care merită privite foarte atent 114020 de lucruri populare din anii 90 care cu siguranta ne vor aduce aminte de copilarie 334Raed Arafat: Dacă românii nu vor respecta măsurile, ne luăm adio de la 15 mai 2794
SuperClipuri.com 2023