SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Este femeie de serviciu la Facultatea de Muzică, cu toate că are diplomă de master în robotică
Viorica Pascalau a terminat facultatea de mecanica, finalizand cu nota 8 la lucrarea de licenta. De asemenea, are diploma de master in robotica si a efectuat ore in sir de cercetare in laboratoarele politehnicii din Timisoara.

Ea este insa femeie de serviciu la Facultatea de Muzica din Timisoara, in timp ce politiceni, cu lucrari de licenta plagiate, au functii inalte si castiga mii de lei pe luna.

Viorica Pascalau spune ca s-a apucat de facultate din pasiune. A pus multa pasiune si s-a implicat cu energie si entuziasm alaturi de colgii ei pentru lucrarile de specializare, relateaza secretulcunoasterii.ro.

A beneficiat de sustinerea neconditionata a sefilor si a colegilor in perioada studentiei si a reusit ceea ce putini izbutesc, mai ales la varsta ei. Sefa ei spune ca femeia nu si-a neglijat cu nimic obligatiile in perioada studentiei, ba mai mult, reusea sa jongleze perfect cu programul.

„Daca pleca doua ore la un curs sau la un examen, recupera dupa program. Uneori, se intampla sa vina si sambata la lucru, pentru ca sa recupereze orele pierdute la cursuri”, a declarat Steliana Prelipcianu, superiorul acesteia.

Viorica povesteste cum a reusit sa termine si facultatea si masterul: „M-am hotarat relativ tarziu in legatura cu tema lucrarii de licenta. Ceilalti colegi isi alesesera deja profesorul si, automat, tema de licenta. Eu am fost repartizata la cine a mai ramas. Asa m-am ales cu tema lucrarii mele”

„La inceput, am fost doi in echipa. Asa ne repartizase profesorul, cate doi, la aceeasi tema. Eu faceam munca de cercetare iar colegul meu se pricepea mai bine la graficele de reprezentare. Testam stantarea cu si fara ultrasunete, pe diferite materiale – metalice si nemetalice. Apoi, le comparam. Totul era insa demonstrat prin formule specifice si reprezentat grafic. Cu cateva zile inainte de examen, profesorul mi-a repartizat mie materialele metalice si colegului meu, cealalta cateogrie. Am fost mandra de prezentarea mea de la final. Am luat opt, pentru ca ma incurcasem la o intrebare adresata in timpul sustinerii. Am fost insa multumita”, povesteste Viorica.

A surprins pe toata lumea

Povestea Vioricai a surprins pe toata lumea. Atat vecinii, cat si profesorii de la Facultatea de Muzica au ramas uimiti de performantele femeii pe care o cunoasteau doar ca pe femeia de serviciu.

„Mie nu mi-a venit sa cred ca chiar avem o femeie de serviciu cu facultatea de mecanica si master. Am vazut un articol si m-am dus sa intreb la poarta. Nici nu stiu ce sa spun, o cunosc pe doamna Viorica si este de treaba, dar nu mi-am imaginat ca are si master in robotica”, a declarat Silviana Cardu, profesor de pian la Facultatea de Muzica.

Are un singur regret

Singura dezamagire a Vioricai a fost insa ca experienta si-a spus cuvantul si nu s-a putut masura la lucrarea de dizertatie cu colegii ei, specialisti in domeniu. „Am luat sase. Pentru ca nu ma comparam cu restul. Ei lucrau in domeniu si au adus lucrari pe care au putut sa le aplice mult mai bine. Eu aveam la dispozitie numai laboratoarele de la facultate”, a conchis aceasta.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de greșeli care scurtează viața gadgeturilor noastre 182Acestea sunt cele mai mari semne ale anemiei pe care nu le cunoașteți !! 915

10 secrete din restaurantele fast-food pe care personalul nu le va spune niciodată 1851Acest băiat de 8 ani si-a petrecut 2 ani de zile lasându-și părul sa creasca pentru a face PERUCI pentru copiii cu cancer 100120 de fotografii cu animale care așteaptă ca bebelușii să vină pe lume (Avertisment: acestea vă pot topi inima) 9288 alimente și băuturi care pot stimula sănătatea femeilor 60Un centru spa natural aflat in Romania este cunoscut inca de pe vremea romanilor!! Desi face miracole putina lume stie de el!! 26825 de persoane ale căror zile sunt doar o serie interminabila de dezastre 77621 de tatici care cu siguranta nu stiu cum trebuie sa creasca un copil 75Un bărbat divorțat oferă 20 de sfaturi de mariaj, pe care nu trebuie să le ignori 1106
SuperClipuri.com 2022