SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Diferențele dintre suflet, spirit și sinele superior
Tu și cu mine suntem suflete îmbrăcate atât în corp fizic cât și în corp celest. Este sufletul care se presupune că se încarnează dintr-o viață anterioară, dar cuvintele pe care le folosim pentru a descrie acest lucru tind să creeze o imagine falsă.

Imaginea sugerată este că vom trece în neființă, apoi prin, renaștere, ne întrupăm încă o dată pe Pământ.

Cu alte cuvinte, imaginea este nașterea, trecerea în neființă și renașterea, din nou și din nou.

Uneori, această imagine este falsă.

Corpul trece în neființă, identitatea se agata de viață, iar sufletul continua să dăinuie pentru totdeauna.

Viața noastră este, de fapt, continuitatea sufletului, folosind un singur organism / identitate, după alta, pentru a ne continua călătoria de evoluție a sufletului, de extindere a conștiinței, de conștiință de sine.

Se descrie mai mult acest proces ca pe un film numit „Continuitatea sinelui”.

Suntem entități care nu dispar niciodată, astfel, nu renaștem niciodată, ci continuăm într-un cadru mai larg de timp neîntrerupt.

Sufletul / Sinele nu are o măsură liniară de timp.

Corpul / identitatea, măsoară trecerea timpului liniar prin îmbătrânirea corpului, pentru că trăim fizic într-o realitate liniară.

Acest lucru ne oferă „cauza și efectul” și „polaritatea”, ambele instrumente minunate pentru creșterea și extinderea conștiinței noastre umane.

Din nefericire, cei din jur ne determină să credem în trecerea în neființă, să credem și să acceptăm că de fapt se întâmplă asta.

Pentru mulți oameni, trecerea în neființă înseamnă sfârșitul absolut, în timp ce alții cred că ne așezăm într-un spațiu de unde așteptăm autobuzul pentru o nouă viață.

Într-o realitate mai mare, tot timpul ocupă același spațiu. Acest timp se numește sferic.

Înseamnă că trăim în momentul etern. Atât sufletul, cât și Sinele Înalt știu acest lucru, dar sufletul se mișcă în timpul liniar ca parte a procesului său de creștere.

Și, în timpul acestui proces de creștere, care în termeni liniari poate dura mai multe mii de ani – în timp ce într-o realitate mai mare ocupă momentul etern – sufletul uită Adevărul lui.

Sufletul uită, deci depinde de identitate pentru a da nume și semnificație vieții. Dar, pe măsura ce sufletul crește, treptat – sau brusc – se conectează cu adevărul său mai mare, iar sufletul se recunoaște ca Sine.

În acest proces, identitatea / ego-ul nu mai are niciun înțeles adevărat, nu mai servește frica zilnică și iluzia separării, pentru că Sinele își cunoaște unitatea cu toată viața.

Personal, nu-mi place să folosesc termenul „sine mai mare”. Sinele mai înalt implică faptul că identitatea – eu este un sine inferior, iar acest lucru nu este adevărat.

Tu și cu mine suntem sufletul / Sinele într-o călătorie pentru a descoperi Sinele Eu, prin experiențele sinelui identității / sufletului.

De aceea suntem aici. Nu există alt motiv. Ambitia, stabilirea obiectivelor si toate „capcanele succesului” sunt exact acele capcane subtile, care hranesc temerile identitații / eului, in timp ce păstreaza identitatea / ego-ul in iluzie.

Mă uit la unii dintre oamenii care se consideră foarte reușiți și sunt conștienți de faptul că în atitudinea lor de iluzie, nu au nicio idee despre procesul sufletului / vieții.

Acestea sunt conduse pentru a face mai mulți bani, pentru a crea mai multă securitate financiară pentru temerile lor legate de ego / identitate, pe care mulți dintre ei nici măcar nu le recunosc că le au.

Această condiție păstrează spitalele pline și ocupat!

Credința oarbă poate fi o soluție temporară, dar nu oferă o soluție permanentă. Pentru a face lucrurile și mai rele, majoritatea oamenilor, în această situație – și ei sunt miliarde – nu au nicio idee despre situația reală. Întreaga lor concentrare este iluzia / problema, mai degrabă decât Adevărul / soluția.

O abordare intelectuală nu va oferi nimic, pentru că este intelectul cel care crede și creează înșelăciunea de sine a iluziei. Intelectul este un izolator de lungă durată, în timp ce inteligența se exprimă prin și din totalitate.

Când, sau dacă, folosim inteligența pentru a face față fricii, găsim rapid că această teamă nu are nicio bază în sine; trebuie să fie creată.

Inteligența nu oferă niciodată, niciun motiv valabil pentru a crea frică; intelectul izolat creează teama, urmând un scenariu negativ „ce ar fi dacă” este cel mai grav scenariu posibil.

Înainte de a încheia, aș dori să îți ofer o cale de ieșire din această teamă. Încredere!

Încredere în sine. Încrede-te că, în ciuda tuturor dovezilor contrare, ești în același timp adecvat și capabil.

Încrede-te că ființa nemuritoare pe care o ai cu adevărat are inteligența pentru a face față oricărui lucru care vine în viața ta.

La urma urmei, tu ești autorul cărții vieții tale!

Încrede-te că ești într-adevăr o ființă magnifică, metafizică, multidimensională a iubirii și a luminii. Acesta este Adevărul nostru. Ai încredere!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Mama si Fiul ei au Dansat un dans INCREDIBIL de frumos la o NUNTA - VIDEO 122345Amendă fantastică pentru lipsa Declarației: 200 milioane lei vechi 48

Bicarbonatul de sodiu te face mai tanara si mai frumoasa. Iata cum trebuie sa-l folosesti 687420 de fotografii uimitoare din trecut pe care nu le vei uita niciodată 85410 cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil 410Examen de intrare in Politie 53010 Coincidențe istorice care vor uimi chiar și sceptici 1145Semne că nu faci ceea ţi-ai dorit, dar nu poţi recunoaşte 173Acestea sunt cu siguranta cele mai stranii obiceiuri care au loc la nunta!! Furatul miresei este banal pe langa acestea!! 37510 greșeli comune pe care le fac femeile cu lenjeria intima și cum să le evite 94
SuperClipuri.com 2020