SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ce pierdem atunci când suntem oameni buni? Nu pierdem nimic! – “Tot ceea ce nu am primit de la oameni, am primit înzecit de la Dumnezeu.”
“Bunatatea este limbajul pe care cel surd il poate auzi si cel orb il poate vedea.” – Mark Twain

“Nu am pierdut niciodata cu bunatatea. Este adevarat ca au fost si oameni care doar au profitat de sufletul meu cald si incapator, ca au fost si oameni care mi-au raspuns cu rau la binele oferit, ca au fost si oameni nerecunoscatori, insa viata m-a rasplatit din plin pentru toata bunatatea mea.

Tot ceea ce nu am primit de la oameni, am primit inzecit de la Dumnezeu.

Nu am pierdut niciodata cu modestia. Este adevarat ca unii oameni m-au desconsiderat si ca m-au subestimat, dar cu timpul au realizat ca modestia este o virtute si au ajuns sa isi doreasca sa fie ca mine. Iar ceilalti, care m-au apreciat obiectiv au castigat in mine un prieten loial.

Nu am pierdut niciodata cu sinceritatea. Au plecat de langa mine doar oamenii care nu suporta adevarul si mi-au devenit dusmani doar cei nesinceri, care, oricum nu aveau ce cauta in viata mea, relateaza virale.com.

Nu am pierdut niciodata cu rabdarea. Este adevarat ca uneori a trebuit sa astept foarte mult pentru a-mi indeplini cate un vis, iar alteori a trebuit sa renunt de tot la visurile mele. Dar am invatat ca cele mai mari realizari necesita timp si ca pentru cele mai importante lucruri trebuie sa fii pregatit, pentru a sti cum sa le valorifici si sa nu le pierzi.

Nu am pierdut niciodata iertand. Este adevarat ca am iertat oameni care m-au ranit foarte tare, care nu si-au cerut iertare niciodata si care nici macar nu au regretat ca m-au nedreptatit. Dar iertandu-i, am castigat un suflet liber si linistit, netulburat de amintiri triste din trecut, de regrete, de frustrari si de dureri.

Nu am pierdut niciodata crezand in Dumnezeu. Este adevarat ca uneori nu am inteles greutatile nemeritate prin care a trebuit sa trec, dar totodata mi s-a dovedit ca orice problema are o rezolvare, ca orice incercare isi are rostul ei, ca dupa orice sfarsit urmeaza un alt inceput, ca dupa orice durere urmeaza o mangaiere, ca dupa orice pierdere de sine urmeaza o regasire, ca dupa orice esec urmeaza o reusita.

Nu am pierdut niciodata iubind. Este adevarat ca nu mi s-a raspuns intotdeauna cu aceeasi iubire, ca unii oameni m-au iubit doar declarativ si ca doar m-au folosit, dar eu m-am daruit cu totul si am refuzat sa nu mai cred in iubire doar pentru ca am intalnit si oameni care m-au dezamagit.

Iubind, am trait din plin, cu bucurii si cu momente de adanca tristete, dar am trait cu adevarat iar azi, privind in urma, nu regret nimic, nu imi este rusine de omul care am fost si mai ales, am invatat ca iubirea nu cunoaste limite si ca este motivul existentei mele.”

“Prea des subestimam puterea unei atingeri, a unui zambet, unei vorbe bune, a unei urechi care asculta cu atentie, a unui compliment sincer, sau a celui mai mic act de caritate, toate acestea vand potentialul de a da o noua directie vietii.” – Leo Buscaglia

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Horoscopul weekend-ului pentru toate zodiile Vești noi pentru 3 zile speciale cu Luna în Leu! 3336„Atlasul frumuseții” - un proiect care promovează frumusețea femeii 236

Un site de întâlniri organizează un experiment pentru a arăta modul în care iubirea schimbă fețele oamenilor 54Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 2956Cum ar arata filmele fara efecte speciale? 1832Ultima veste oficială de la Phenian sugerează că Kim Jong-un ar fi în viață, în ciuda zvonurilor 13712 Oameni desprinsi parca din filme care au reusit sa uimeasca intreaga lume 555Cele 7 izvoare din Bucegi au cea mai pură apă de pe Planetă unde nu există nicio bacterie! 65212 fotografii care arată că GENELE sunt UIMITOARE 131124 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 64
SuperClipuri.com 2022