SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Luna Plină din Scorpion de pe 18 iunie aduce noroc pentru ghinioniști
Pe data de 18 mai, luna plina va fi la 27 ° de Scorpion, opus lui Mercur.

Această mutare aduce gândire rațională, dar problema este că nu va fi întâmpinată de toți oamenii, iar unii vor ajunge la prejudecăți și dezacorduri.

Soarele se va alinia cu Algol și planeta Sedna, un combo care va aduce boală și energie negativă.

Luna va fi în constelația Lupului, strâns legată de agresiune și victimizare. Aspectul legat de Pluto este singurul har salvator, care aduce transformare, dar numai cu un sacrificiu.

Pe 18 mai, luna plină va face un aspect cu Mercur, o planetă mică numită Sedna și Pluto. Va fi la 27 ° 36 ‘ de Scorpion. În timp ce Mercur și Soare se vor alinia cu două stele fixe din constelația Perseu, Luna se va alinia cu stelele minore în constelația Lupului și Balanței.

Când soarele este în Mercur, înseamnă că vei fi rațional în argumentele tale. În timp ce acest lucru ar putea părea un lucru bun, nu este cazul pentru problemele delicate în care trebuie să fii puțin empatic.

Argumentele pot proveni, de asemenea, din prejudecăți emoționale. Reflectează și discută cu cineva, înainte de a lua o decizie. Cu toate acestea, ar putea fi dificil să îți comunici adevăratul sentiment, în această perioadă.

În timp ce acesta nu este cel mai puternic aspect, este unul important, Pluto are de gând să se concentreze pe sinele tău interior și să intre în contact cu cine ești.

Vei avea multe emoții îngropate în interiorul tău și Pluto ar dori să le scoată. În plus, interacțiunile personale vor fi mai bune.

Sedna are de gând să aducă justificări. Aceasta va aduce probleme legate de comunicare, mai ales atunci când provine din amintiri ale unor evenimente catastrofale, cum ar fi tsunami. Schimbările climatice vor fi, de asemenea, un subiect major în această perioadă.

Luna plină va intra în constelația Balanței, care aduce dreptate. Ura va fi pedepsită și dragostea va fi răsplătită.

Luna plină vine, de asemenea, în constelația Lupului, numită și Victima și indică sacrificiul. Acesta va fi agresiv și prudent, dar și manipulator din toate punctele de vedere.

Luna plină poate marca momente dificile. În timp ce aduce raționalitate, va aduce și o lipsă de empatie.

Comunicarea sentimentelor va fi dificilă, dar poate aduce o reechilibrare karmică și poate opri un obicei dăunător ție.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Preotul care hrăneşte 117 copii: părintele se zbate zi de zi pentru a putea asigura o masă caldă orfanilor din Suceava 443Luna Plină din Scorpion de pe 18 mai aduce noroc pentru ghinioniști 179

Comuna-fenomen a României. Arată ca în Occident, dar se află în epicentrul sărăciei 187010 Situații costisitoare pe care fiecare persoană înaltă le va recunoaște 653Cum să plantezi singur copacii în grădină. Metoda CORECTĂ 58032 de coincidențe extrem de rare si aproape imposibil de crezut 224415 actori care au ajuns de nerecunoscut de-a lungul carierei (The Rock este greu de recunocut) 1458Cinci eleve din Iaşi au avut o idee genială. Rețeta veche de aproape două veacuri a unei personalități istorice le-a adus un premiu internaţional 5197 simptome ale sindromului copilului singur la părinți și cum afectează asta, adultul 40020+ de fotografii ridicole in care securitatea a esuat 3931
SuperClipuri.com 2022