SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

O tânără s-a reîndrăgostit de același bărbat, de care era îndrăgostită înainte să își piardă memoria
O tânără, pe nume Jessica Sharman, avea doar 19 ani când, în timpul unei călătorii cu trenul, alături de iubitul ei, a suferit o serie de crize epileptice, care au dus la pierderea memoriei.

Apoi, s-a trezit la spital şi nu şi-a mai amintiti nimic de dinainte de a se urca în tren.

”Toți erau străini pentru mine. Nu îmi aminteam decât că m-am urcat în tren, nu știam nici cum mă cheamă”, spune Jessica.

Tânăra nu îşi mai cunoştea părinţii, prietenii şi nici măcar pe iubitul ei, pe nume Rich Bishop.

Ajunsese chiar să nu se mai recunoască nici pe ea, în timp ce se privea în oglindă.

Deşi avea posibilitatea să plece, iubitul ei, pe atunci în vârstă de 25 de ani, a ales să îi râmână alături.

Asta în ciuda faptului că fata a încercat să îl îndepărteze, de câteva ori.
Odată cu trecerea timpului, Jessica s-a apropiat din nou de familie şi prieteni, a învăţat din nou să gătească şi să se descurce în societate şi, mai ales, s-a îndrăgostit din nou de Rich.

Acesta a petrecut timp alături de ea, a dus-o la toate restaurantele lor preferate, în locurile care erau speciale pentru ei, la plimbări lungi şi i-a rămas alături.

Într-un final, tânăra s-a reîndrăgostit de Rich, iar relaţia lor a continuat.

Există şi o şansă ca la un moment dat Jessica să îşi recapete memoria, aşa cum se poate să şi-o piardă din nou şi să uite şi această etapă, dar tânăra e optimistă şi spune că:

„Dacă Rich a reuşit o a doua oară să mă facă să mă îndrăgostesc de el, o să reuşească şi a treia sau a patra oară.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Oamenii de știință sunt de părere că este bine să... înjuri 115Incredibil ! O mama a nascut 16 MINUNI care au venit pe aceasta lume toti odata ! Asa ceva NU s-a mai vazut niciodata ! - VIDEO 7655

Rețeta unui medic militar pentru eliminarea durerilor de spate și articulații 8231Ce se intampla daca stai întins 10 minute pe zi timp de 30 de zile, iată ce se schimba in organismul tau 65912 exerciții care îți vor subtia picioarele și îți vor lucra posteriorul într-o săptămână 250120 de fotografii rare care spun o poveste. Priviti-le cu atentie! 38928 de fotografii extrem de amuzante surprinse in timpul nuntii 28322 de fotografii imprevizibile, care te vor face să râzi 1392VIDEO: O româncă din Italia, gravidă în trei luni, apel disperat: „Vreau acasă! Nu mai am bani, mă tratează ca pe un câine” 35919 femei celebre care nu încearcă să pară perfecte 183
SuperClipuri.com 2022