SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Citește azi, 17 mai, Rugăciunea Sfântului Andronic pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții
Azi, 17 mai, întreaga creștinătate îl cinstește pe Sfantul Apostol Andronic. Cu această ocazie, toți credincioșii pot rosti rugăciunea care urmează.

Se spune că rugăciunea este de mare ajutor pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

”Sfinte Apostole, roagă-l pe milostivul Dumnezeu ca să dea iertare de greşeli sufletelor noastre. Toate mişcările minţii tale, le-ai îndreptat spre împlinirea voilor lui Dumnezeu, bucurându-te, preasfinţite Andronic.

Primit-ai de la Dumnezeu har dumnezeiesc, a curăţi boli, şi a goni duhuri viclene, cugetătorule de Dumnezeu Andronic. Glasul cuvintelor şi puterea minunilor tale, a alergat la marginile lumii învăţând pe credincioşi harul cel mântuitor, ucenice al Domnului.

Casa ta izvorăşte izvoare de tămăduiri, celor ce cu dragoste năzuiesc către dânsa, Apostole, curăţind bolile cele sufleteşti.

Pomenirea ta cea preasfinţită, întinzându-se astăzi la marginile pământului, luminează inimile celor ce cu sfinţenie te laudă întru dânsa, vrednicule de fericire, Andronic.

Acum și purururea, și-n vecii vecilor,

Amin.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Modul in care insotitorii de bord din China sunt antrenati este similar cu cel al trupelor speciale ale armatei 124M-a crescut singur, bietul tata. Când mă duceam la școală, în fiecare zi îmi punea un bilet în ghiozdan. Mă rușinam cu ele. Într-o zi, un băiat din clasă mi-a luat biletul și l-a pasat altor colegi. Ce s-a întâmplat apoi 5302

12 frati au intrat pe scena. Apoi au SURPRINS toata lumea cu ceea ce a urmat! 89185Confiscarea averilor și închisoare pe viață pentru corupți, noua lege ce va salva România 3660Papa Francisc: Bisericile care nu ajuta nevoiasii, sa plateasca taxe si impozite la fel ca o afacere 1029325 de cupluri de animale care pot topi orice inima cu dragostea lor 20319 fotografii care ne arata ce inseamna cu adevart o zi dificila 2854Rusia a anunțat că a creat un test rapid pentru COVID-19. Precizia testului: peste 94% 9Bărbatul salvează o pisicuţă orfană – 1 an mai târziu, felina încă îl răsplăteşte cu dragostea şi drăgălăşenia ei 852Romanii stabiliti in Italia spun ca rafturile din magazine sunt goale: `Nu mai este nici apa in vanzare` - GALERIE FOTO 642
SuperClipuri.com 2022