SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Citește azi, 17 mai, Rugăciunea Sfântului Andronic pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții
Azi, 17 mai, întreaga creștinătate îl cinstește pe Sfantul Apostol Andronic. Cu această ocazie, toți credincioșii pot rosti rugăciunea care urmează.

Se spune că rugăciunea este de mare ajutor pentru iertarea păcatelor și limpezirea minții.

Iată mai jos și textul rugăciunii:

”Sfinte Apostole, roagă-l pe milostivul Dumnezeu ca să dea iertare de greşeli sufletelor noastre. Toate mişcările minţii tale, le-ai îndreptat spre împlinirea voilor lui Dumnezeu, bucurându-te, preasfinţite Andronic.

Primit-ai de la Dumnezeu har dumnezeiesc, a curăţi boli, şi a goni duhuri viclene, cugetătorule de Dumnezeu Andronic. Glasul cuvintelor şi puterea minunilor tale, a alergat la marginile lumii învăţând pe credincioşi harul cel mântuitor, ucenice al Domnului.

Casa ta izvorăşte izvoare de tămăduiri, celor ce cu dragoste năzuiesc către dânsa, Apostole, curăţind bolile cele sufleteşti.

Pomenirea ta cea preasfinţită, întinzându-se astăzi la marginile pământului, luminează inimile celor ce cu sfinţenie te laudă întru dânsa, vrednicule de fericire, Andronic.

Acum și purururea, și-n vecii vecilor,

Amin.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Daca o sa vezi acest CAMION pe autostrada sa nu fii surprins, acesta o sa inlocuiasca vechile modele in cativa ani! Priveste ce TARE este sa conduci un astfel de camion! 1699310 copii care au devenit faimosi in intreaga lume datorită frumuseții lor 59

20 de fotografii puternice care dovedesc ca timpul este imbatabil 111520 de lucruri pe care numai oamenii născuți înainte de 2000 le vor înțelege cu adevărat 16729 de persoane care au apasat butonul de restart al vietii lor 190515 fotografii interesante care dezvăluie multe despre corpul tău 87325 de fotografii pe care trebuie sa le priviti de doua ori pentru a intelege ce se intampla exact acolo 545115 vedete care au devenit actori la intamplare 80415 din cele mai frumoase „Miss World" din toate timpurile 1079Imagini surprinse imediat după producerea accidentului! Pulbere de beată, infirmiera de la "Spiridon" se prăbușește pe bordură, lângă mașina făcută praf! "Nu trebuia să sunați la Poliție, că rezolvam" 57
SuperClipuri.com 2022