SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

11 comportamente toxice, care îți vor distruge sufletul
În zilele noastre, avem tendința de a ne angaja în multe comportamente toxice. Aceste comportamente toxice oferă mult mai multe prejudicii bunăstării noastre, decât ne-am putea da seama.

Sigur, noi cu toții facem propriile greșeli, dar când vine vorba de acțiunile noastre, ar trebui să lucrăm mai mult pentru a promova pozitivitatea în această lume, mai degrabă decât să ne tragem unul pe altul în jos.

Mai jos, îți voi prezenta câteva lucruri pe care le facem, care ne afectează grav sufletele și, în multe cazuri, afectează sufletele altora.

Sinele nostru spiritual este mult mai fragil decât suntem conștienți că ar fi, și în descompunerea sa, în timp, ne vom sfărâma literalmente propriile ființe energetice.

Dacă vrei să îți îngrijești sufletul, trebuie să te asiguri că depui tot efortul pentru a face o lume mai bună, în jurul tău.

Nu este niciodată prea târziu pentru a deveni persoana pe care ți-ai dorit-o mereu în preajma ta!

Ești capabil de mult mai mult decât ai putea crede.

Visurile noastre sunt menite să fie urmărite, ignorându-le, vom provoca durere.

Nimănui nu îi este promisă ziua de mâine, dacă nu te bucuri de viață, timpul va trece înainte de a ști asta.

Bârfele despre alte persoane te vor trage în jos și produc energii karmice negative, pentru tine. Ar trebui să-i tratezi pe alții în felul în care vrei să fii tratat. Vrei ca alții să bârfească despre tine?

Cu cât te adâncești mai tare în dramă, cu atât te simți mai rău. Acest tip de abordare, te va alimenta cu energie negativă.

Nimeni nu este perfect în această lume, toți avem defectele noastre. Faptul că ești singur de asta, este cel mai uimitor lucru pe care îl poți face în această lume.

Alți oameni vor avea întotdeauna momente în care nu sunt mulțumiți de noi. Nu ne putem trăi viața pentru alți oameni. Dacă nu-ți trăiești viața pentru tine, doar îți vei provoca suferință.

Niciodată nu ar trebui să te minți pe tine sau pe alții. Sufletul tău merită adevărul și oamenii de care îți pasă, de asemenea.

Ar trebui să lucrezi întotdeauna la a te iubi. La sfârșitul zilei, când toți ceilalți te-au părăsit, tu ești tot ce ai cu adevărat.

Nu vei fi la fel ca altcineva. Suntem cu toții unici, în modurile noastre.

Trebuie să percepem emoțiile pe măsură ce vin. Imbogatirea lor va face sa ne simtim ca si cum nu suntem blocati si incapabili sa continuam. Dacă nu le eliberam, nu le vom putea depăși niciodată.

Sinele tău adevărat nu trăiește în trecut, deci de ce o faci tu? Nu poți să-l schimbi, așa că trăiește prezentul.

Nu trebuie să fim victime. Ne putem transforma vremurile grele și experiențele rele în lecții de viață.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Acesta este motivul pentru care familia regală nu-și folosește niciodata numele de familie 18924 de lucrări ale unui artist sârb care ne arată cât de mult poate schimba machiajul de nunta o mireasa 451

Bulgaria: Slujba de Paști se va ține în aer liber. Premierul Borisov: Nu pot să închid bisericile 273Salvați Pădurile României ! 23Trăiește viața frumos, după regulile renumitului psiholog Mihail Litvak 66Reacția unui turist englez ajuns pentru prima dată în Deltă, unde a mâncat borș de pește 309Aceste alimente nu ar trebui sa fie consumate inainte de culcare! 51010 Fenomene curioase care apar pe planeta noastră, precum Gogoși de zăpadă sau Ploaia rosie! 851Romanii sunt nevoiti sa plece la munca in strainatate iar ministerul vrea să aducă un milion de muncitori din Asia 1885Crezi ca esti batran la 50 de ani? Viata incepe abia la 50 de ani 1131
SuperClipuri.com 2020