SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

6 tipuri de oameni, cărora le place să facă pe victima! Iată cum să le faci față
Confruntarea cu cei care joacă rolul victimei poate fi obositoare. Cine sunt acești oameni?

Este greu să vorbim despre mentalitatea victimelor, deoarece mulți oameni nu au nicio idee că o adoptă. Poate fi supărător atunci când află acest adevăr.

Nu știuice înseamnă să joci rolul de victimă?

Păi, ideea este că a fi o victimă și a avea o mentalitate de victimă, nu este același lucru.

A juca roluri în viețile oamenilor este un act manipulativ. Oamenii joacă roluri pentru a obține ceea ce doresc sau pur și simplu datorită educației lor.

Aceste persoane pot fi blocate într-un model negativ, din cauza abuzului copiilor, neglijării sau traumei.

Iată câteva tipuri de persoane care tind să utilizeze rolul de victimă:

Cel care acționează într-o manieră egoistă folosește strategia victimei. Din păcate, atunci când este vorba de a alege ceva pentru binele altuia se va gândi de zece ori, înainte de a ajuta.

Unii oameni trebuie să aibă control absolut, indiferent de ceea ce se întâmplă în viața lor. Ei se folosesc de milă pentru a se asigura că lucrurile merg bine în calea lor. Ei doresc să controleze rezultatul vieții lor și să îi controleze pe oamenii din viața lor, de asemenea.

Dacă nu îi pot controla pe alții, se vor întoarce la rolul victimei.

Poți deveni o persoană parazită, când încerci să-ți construiești stima de sine, pe decăderea altora. Dacă nu ești tu această persoană, dar ai în preajma ta un tip de om parazit, când l-ai prins cu minciuna, va face din nou pe victima.

Am observat că mulți oameni folosesc jocul de-a victima, din cauza incapacității de a se ocupa în mod corespunzător de furia lor. În unele cazuri, se tem de consecințele furiei lor sau poate că au experimentat situații în care și-au pierdut controlul și urăsc acest sentiment.

Persoanele care suferă de boli mintale vor juca de multe ori rolul victimei. De cele mai multe ori, se datorează copleșirii simptomelor bolii.

Nu, nu ar trebui niciodată să fim prea duri cu oamenii bolnavi mintal, dar toată lumea trebuie să-și asume o anumită responsabilitate, la un moment dat, mai ales atunci când acea persoană înțelege ce trebuie să facă.

Deși este normal să te simți victima unei traume, nu e normal să fii o victimă pentru totdeauna. Trebuie să îi reamintești acelei persoane că traumele și vindecarea îl fac supraviețuitor și nuvictimă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Standarde de frumusețe din trecut, despre care nu iti vine sa crezi ca sunt reale 944Gimnastica în stilul lui MICHAEL JACKSON! Un exercitiu de nota 10! Trebuie sa vedeti minutul 1:10 78

Cel mai tare şef şi-a dus toţi angajaţii într-o vacanţă în Maldive doar ca să le mulţumească pentru munca depusă anul acesta. 2166Românca de 26 de ani care conduce o navă de 30.000 de Cai Putere! Merita sa distribuim si lucruri pozitive, nu? 12073Drumul Vietii Ne Desparte.. Acest cantec sa fie special pentru toti ROMANII plecati in strainatate - VIDEO 25305Un poștaș văduv a petrecut 33 de ani din viață construind un CASTEL din PIETRICELE! 10429 Exerciții zilnice pentru femei după 40 de ani 14168 sfaturi de autoapărare care ne pot face mai mult rău decât bine daca nu stim cum sa le folosim 24622 de fotografii care te pot face sa crezi ca nu vezi bine 890725 de oameni care au simtit pe pielea lor ce inseamna sa nu fii atent la ce cumperi 594
SuperClipuri.com 2020