SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții
Suprimă-ți emoțiile, îngroapă-le adânc în suflet și te vei trezi într-o situație mai periculoasă decât ai crede. Ele blochează fluxul de energie și duc la suferință.

Tinzi să îngropi toate emoțiile adânc în sufletul tău?

Dacă da, atunci cel mai probabil, de cele mai multe ori, trebuie să te lupți cu tensiunea musculară în diferite părți ale corpului.

Atunci când încercăm să suprimăm emoțiile, le blocăm, săpăm adânc înăuntru.

Acest lucru poate provoca tensiuni musculare puternice care cauzează disconfort.

Eliminarea emoțiilor este mult mai periculoasă decât îți poți imagina.

Acestea blochează fluxul de energie și duc la mari suferințe.

S-ar putea să nu înțelegi nici măcar că îți suprimi emoțiile.

Poți uita că ai îngropat adânc în sufletul tău, de mult timp, unele stări.

Numai corpul nostru își amintește acest lucru …

Deseori ai tensiune în umeri, spate sau gât? Atunci acest articol va face lumină!

Te-ai agățat de ceva extrem de trist care s-a petrecut în trecut. Această tristețe este atât de intensă încât deja o simți la nivel fizic.

Poate că trebuie să renunți la nemulțumirile trecute. Poate că nu renunți la aceste sentimente și experiențe.

Sentimentele neplăcute în zona umerilor sunt rezultatul a prea multe responsabilități. Acest lucru este destul de logic. Cu cât îți impui mai mult sarcina, cu atât mai mare va fi tensiunea din această parte a corpului.

Ar trebui să poți cere ajutor atunci când ai nevoie de el. Pretinzând că totul este bine, nu schimbi situația spre bine.

La nivel fizic, îndoiala noastră de sine este exprimată prin disconfortul care apare în regiunea lombară.

Chiar nu-ți place ceva la tine? Aceste lucruri nu pot fi ignorat. Acceptă-te așa cum ești. Fă-o, și totul, treptat, va fi ajustat.

Poți simți tensiune sau crampe în abdomen. Acest lucru se întâmplă când refuzăm să realizăm și să experimentăm ceea ce s-a întâmplat deja.

Da, este dificil. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să ne prefacem că nu s-a întâmplat nimic.

Tensiunea la nivelul gâtului sugerează că refuzi să faci față stresului pe care îl experimentezi de mult timp.

El continuă să se acumuleze, în liniște, în interiorul tău. Nu faci nimic pentru a scăpa de el. Din această cauză, în viața ta apar o grămadă de probleme.

Tensiunea în cap se ridică din teamă. De ce te temi?

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Românii au gene anti-coronavirus .Descoperire uluitoare a unui cercetător belgian. 99Gigi Becali sfidează Poliţia! Anunţul care va înfuria autorităţile: “Pe mine nu poate să mă oprească nimeni! O să mă duc la Biserică de Paşte” 62

26 de fotografii înșelătoare pe care trebuie sa le vezi de mai multe ori pentru a le intelege 5873Super femeie, super voce! Bella Santiago este concurenta care le-a furat mințile juraților X Factor 173Aceste animale ne dovedesc ca natura stie cum sa potriveasca pefect lucrurile 68922 de situatii prin care orice fata a trecut cel putin odata 3223 de Fotografii unde fundalul este mai amuzant decat imaginea principală 3920În Canada este mare agitație: de țărm s-a apropiat un aisberg de dimensiuni colosale 77713Și-a așteptat timp de 15 ani soțul din deplasări, iar el trăia cu amanta pe o stradă din apropiere 2160820 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca banii nu pot cumpăra fericirea 59
SuperClipuri.com 2020