SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Bărbații cu chelie sunt mai inteligenți, mai de succes și mai masculini, spune un studiu
Indiferent cât de mult vrei tu, și încearcă să te lupți cu asta, cu toții îmbătrânim, inclusiv tu.

Pentru barbati, imbatranirea înseamnă adesea că, chiar și coafura lor iubită, nu va mai fi niciodată aceeași…

Dacă îți pasă prea tare de coafura ta, poate fi o lovitură sub centură să chelești. Poate fi o lovitură uriașă pentru încrederea în sine…

Dar, un nou studiu, arată că nu e chiar atât de rău să fii chel.

Pierderea părului poate fi un adevărat secător de dispoziție, deoarece adesea asociezi părul cu aspectul.

A fi forțată la o schimbare involuntară de look, poate oferi un sentiment cu adevărat deprimant.

Cu toate acestea, potrivit cercetătorilor, a fi chel nu înseamnă automat nimic negativ, în ceea ce privește aspectul tău.

Albert E. Mannes, de la Universitatea din Pennsylvania, a efectuat un studiu asupra modului în care bărbații cheli sunt percepuți de ceilalți.

Studiul a inclus 59 de persoane, care au privit imagini diferite ale bărbaților, cu și fără păr.

Majoritatea participanților au crezut că fotografiile, în care bărbații nu aveau păr erau mai atrăgătoare. De asemenea, le-au perceput ca fiind mai de succes.

Potrivit studiului, participanții au descoperit că bărbații fără păr radiază înțelepciunea, poate pentru că bărbații cheli sunt adesea mai în vârstă și au mai multă experiență de viață, ceea ce îi face mai atractivi.

S-a considerat, de asemenea, că bărbații fără păr sunt mai dominanți și mai puternici, decât cei cu o podoabă capilară.

Cercetătorii au atribuit acest detaliu biologiei, deoarece bărbații cheli au niveluri mai ridicate de testosteron în organism.

Cu toate acestea, există un DETALIU care trebuie luat în considerare.

Potrivit studiului, bărbații ar trebui sa fie complet cheli, pentru ca aceste perceptii sa se aplice, deoarece studiul a constatat, de asemenea, ca cei care au avut doar jumatati de chelie, au fost, de fapt, perceputi ca fiind mai slabi si mai putin atragatori.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Aceste sculpturi au uimit o lume intreaga cu frumusetea lor!!! 18321 de citate inspiraționale, care îți vor schimba viața 210

20 de fotografii rare care spun o poveste. Priviti-le cu atentie! 382Cei mai tari 15 profesori din lume! 59Aceste fotografii din lumea sportului, luate exact la momentul POTRIVIT te vor face sa razi cu lacrimi :)))) Nu rata acest VIDEO 1779MEGA-SCANDAL la ''Chefi la cuțite''. Silviu Nedelea a răbufnit: ''Cătălin Scărlătescu, m-ai RUGAT SĂ TE IERT 20 de minute încontinuu după finală! Mi-ai spus că ...'' 37810 fotografii care ne arată puterea voinței umane 6915 cele mai scumpe lichide de pe Pământ, unele dintre ele chiar le folosim 2828Moment jenant pentru o patinatoare . Rochia i s-a desprins și a pierdut primul loc 74422 de Persoane ale căror auto-ironie a cucerit Internetul dintr-odata! 2133
SuperClipuri.com 2021