SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 maniere prin care poți combate persoanele nepoliticoase
„Când cineva este nepoliticos, păstrează un zâmbet pe față. Când rămâi pe drumul cel drept și îți păstrezi bucuria, îți iei puterea. „- Joel Osteen

Oamenii pot avea tendința de a avea o relație de dragoste / ură cu rudele, șefii, prietenii și chiar soții.

Ei pot fi cei mai dulci oameni, cu intenții iubitoare, o secundă, iar alții, până când ceilalți spun ceva atât de ofensiv, care îi face să își dorească să le spună vrute și nevrute.

Întrebări de genul „Când ai luat atât de mult în greutate?“ Sau „Când vei avea și tu un partener?“ ori „ De ce nu și-ai găsit un loc de muncă, încă?“ pot lovit sub centură pe oricine.

Oamenii nu se gândesc la ceea ce spun, înainte de a spune, ceea ce poate duce la dezastru, dacă persoana cu care vorbesc devine ofensată.

Ai dreptul să te aperi, dar poți să o faci sub o formă pozitivă și politicoasă.

O simplă „mulțumire” vorbește volume întregi, atunci când te confrunți cu răutatea. Nu numai că arată celeilalte persoane că nu i-ai lăsat cuvintele să te afecteze, ci reflectă maturitatea din partea ta.

Nu numai că ai ales să nu ignori persoana sau să te superi, dar ai întâlnit ambele tactici undeva în mijloc.

Nu numai că este o abordare inteligentă, ci va arăta persoanei pe care dorești să o pui la punct, într-o manieră adultă, că nu te cobori la nivelul său. Orice comentariu nepoliticos reflectă percepția tremurată a celorlalte persoane, despre ele însele.

Dacă ești prea supărat să răspunzi cuiva, într-un mod civil, pur și simplu încheie conversația. Nu dorești să provoci daune permanente unei relații.

Această întrebare va pune, probabil, cealaltă persoană într-o ipostază de nelămurire. De asemenea, îi va da șansa de a-șicere scuze.

Poate părea sarcastic, dar este o formă prin care îl poți pune pe răutăcios la punct.

În timp ce majoritatea oamenilor au dificultăți în a spune aceste două cuvinte, îți va aduce beneficii, pentru a o face pe cealaltă persoană să creadă că are dreptate, prin ceea ce spune. Ce mai poate adăuga?

Acest lucru scoate atenția de pe tine și o duce înapoi la cel care și-a dorit-o. Nu numai că, pe bună dreptate, îi vei îndrepta atenția asupra cuvintelor proprii, ci o vei forța să reconsidere ceea ce va mai spune, în viitor.

Acest lucru se poate aplica numai în anumite situații cu prietenii, familia și soțul / soția. Dacă îl spui șefului asta, poți părea ciudat. Când te exprimi astfel, își va pierde rapid puterea.

Această reacție, îl va prinde cu siguranță pe infractor și va face o persoană nepoliticoasă să se simtă stânjenită.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

USR propune impozitarea cu 90% a pensiilor speciale 38Cel mai rapid KO al lui Moroșanu! L-a bătut pe “reptilianul” Cuk în primele secunde ale meciului (VIDEO) 1164

20 de fotografii pe care trebuie sa le privesti de doua ori pentru a vedea ce ascunde in fundal 14026 de designeri care ar trebui sa isi caute cu totul alta meserie 113617 Momente emotionante care iti fac inima sa tresara de bucurie 477Câte fete poți vedea în această fotografie? O imagine, în oglindă, care a pus pe jar internetul 22320 de fotografii hilare in care manechinele au reusit sa atraga toata atentia 213115 pui de animale care vor topi chiar și cea mai rece inimă 173739% dintre elevii români sunt analfabeți funcțional. Cum îi va afecta pe viitor 95Spune și tu această Rugăciune și viața ta se va schimba la 180 de grade 3100
SuperClipuri.com 2023