SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Când copiii sunt crescuți, într-o căsnicie toxică, suferă cel mai mult
Deși divorțul pare înfricoșător pentru mulți oameni, rămânând împreună, din motive greșite, nu va face lucrurile mai bine pentru copii.

Dacă suntem într-o relație toxică, cel mai bun lucru posibil pe care îl putem face este să ieșim din ea.

Când vorbim despre divorț, unul dintre primele aspecte care ne vin în minte, sunt copiii noștri și ce efecte are divorțul asupra lor.

A rămâne împreună numai pentru „copii” poate produce mult mai multe daune și poate fi dureros.

Desigur, separarea va schimba viața copiilor noștri, dar, în multe feluri, astfel de schimbări vor fi spre binele lor.

Aici vom vorbi despre unele modalități, prin care refuzul nostru de a opri relația toxică poate răni copiii.

Copiii nu știu ce se întâmplă în jurul lor, dar vor avea capacitatea de a vedea cât de nefericiți suntem.

Acestea sunt cele șase moduri în care copiii noștri suferă, atunci când căsnicia noastră este toxică.

Deoarece acesta ar fi singurul tip de iubire pe care copiii noștri l-au văzut vreodată atât de aproape de ei, pot să decidă că intimitatea nu este ceva ce își doresc cu adevărat.

Relația noastră cu tatăl / mama copiilor noștri este cea pe care o văd de fapt ca una de bază, pentru fiecare altă relație, la un nivel romantic.

Dacă avem o relație groaznică, de ce să rămânem în ea?

Cu siguranta nu dorim ca fiica noastra sa fie blocata intr-o situatie similara, intr-o zi.

Când relația dintre părinți este toxică, copiii vor observa. Ei vor simți toată tensiunea prezentă în casa lor și mulți dintre ei vor pune tensiunea pe sine. Ei vor lupta pentru a înțelege ceea ce este normal, deoarece ei se vor întreba mereu când lucrurile vor merge prea departe.

Deși fetele se confruntă cu probleme emoționale mai intens decât omologii lor, băieții, ambii vor fi afectați. Copiii sunt nesiguri, din punct de vedere emoțional, ceea ce înseamnă că lupta îi va face să se simtă nesiguri. Copiii noștri pot vedea mai mult decât credem noi.

Copiii care cresc împreună cu părinții care se ceartă în mod constant, unul cu celălalt, nu se vor simți la fel de semnificativi, ca cei care nu trec prin asta. Ei vor avea o lipsă de încredere în mai multe domenii și vor încerca mereu, de asemenea, să spună ceea ce vor să spună. De fapt, acest lucru poate afecta relația pe care o au cu părinții. Ei vor crede că cerându-le părinților lor un ajutor, va fi imposibil.

În familiile în care relația dintre părinți este toxică, copiii vor prezenta unele probleme comportamentale. De fapt, acest lucru se întâmplă deoarece ei nu știu cum se pot ocupa de situația prin care trec. Atunci când lucrurile din jurul lor devin mai violente, ei pot doar să se rătăcească și să se comporte ciudat.

Acești copii, care trăiesc în case nefericite, sunt, de obicei, destul de emotivi.

De fapt, niciodată nu știu la ce să se aștepte, înainte de a veni acasă, iar zilele lor se schimbă repede.

Când doi oameni divorțează, lumea nu se va termina. Cu toate acestea, este foarte important să le explicăm copiilor noștri ce se întâmplă și că, în spatele acestui fapt, există și motive logice.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

19 fotografii care ne arata ce inseamna cu adevart o zi dificila 2855Un barbat si-a pus sotia sa aleaga intre el si cainii ei, iar femeia a rămas cu câinii 1033

Cum iubește o BALANȚĂ! 10 adevăruri despre cea mai sinceră zodie 1021Cercetătorii israelieni: Într-un an vom avea un tratament care va lecui complet cancerul 51720 de oameni a căror gustare a fost atât de impresionantă, incat au trebuit să o împărtășească lumii 60Alege 2 animale preferate și află ce te așteaptă în următoarea perioadă 770Incredibil ! Acest Caine extrem de Talentat poate balansa orice lucru pe capul sau.. Nu ai mai Vazut asa Ceva.. VIDEO 192Iată ce hotel are Radu Mazăre în Madagascar 158327 de designeri care au avut un singur lucru de facut insa au esuat lamentabil 165Arsenie Boca: „Când viaţa pare cumplită, fă-ţi un ceai şi bea-l din cea mai drăguţă ceaşcă“ 271
SuperClipuri.com 2022