SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

12 momente în care să nu spui niciodată "Îmi pare rău"
Lumea din ziua de azi pare să aibă mai mulți oameni care îi critică pe alții, decât oricând, iar unii oameni își petrec, de fapt, majoritatea timpului lor criticând modul în care trăiesc alții.

Cu toate acestea, nu trebuie să le dai puterea altora, spunând că îți pare rău. Nu-i datorezi nimănui o explicație, pentru stilul tău de viață, alegerile tale sau cu cine alegi să-ți petreci timpul.

La sfarsitul zilei, daca te simti fericit si iubesti viata pe care o traiesti, asta e tot ce conteaza.

Dacă trăiești după adevărul tău, nu trebuie să îți fie rușine sau să-i ceri scuze nimănui. Alți oameni nu ajung să dicteze cum să îți trăiești viața, așa că nu spune vreodată „Îmi pare rău” pentru următoarele lucruri.

Într-un fel, făcându-ți propria inimă fericită, pentru alții poți părea egoist.

În realitate, nimeni altcineva nu îți poate oferi fericirea pe care tu ți-o poți da.

Dacă ți-ai luat viața în mâinile tale, în loc să îi aștepți pe alții să te învețe cum să o trăiești, ar fi foarte bine să o trăiești cum vrei.

Dacă vrei mai mult în viață, poți să fii ambițios, nu este nimic în neregulă. Chiar dacă alții te vor considera un visător nerealist, care nu își va găsi cu adevărat fericirea, nu contează ce cred ceilalți, în cele din urmă.

În această lume, cu ritm rapid, majoritatea dintre noi petrecem atât de mult timp îngrijindu-i pe ceilalți și răspunzând nevoilor lor, încât uităm de propria noastră viață.

Auto-îngrijirea nu este egoistă; este necesară pentru sănătatea noastră. Nu îți cere niciodată scuze pentru faptul că ai primit o invitație și ai lăsat alte lucruri nefăcute, pentru a o onora.

Din nou, nimeni altcineva nu poate decide pentru tine ce să faci. Nimeni nu poate determina timpul tău și nimeni nu îți poate impune un termen limită. Fă totul în ritmul tău.

Din păcate, deranjarea emoțiilor este acum un lucru real. Noi suntem interpretați drept roboți, în mare parte, în societate, iar toți se așteaptă să ascultăm și să nu exprimăm cum ne simțim.

Nu permite nimănui să îți spună că nu te poți exprima.

Atât timp cât te simți mulțumit emoțional și mental de slujba ta, atunci nu spui niciodată că îți pare rău pentru asta. Indiferent dacă faci miliarde sau sute pe an, suma leului nu contează, dacă nu te simți mulțumit de vocația ta.

Într-o lume în care oamenii ne spun în mod constant să ne așteptăm la ce este mai bun, dar să ne pregătim pentru cel mai rău lucru, păstrarea unei minți limpezi poate părea o provocare. Cu toate acestea, mulți oameni de știință și cercetători, din întreaga lume au recunoscut avantajele gândirii pozitive, inclusiv scăderea stresului, durata de viață mai lungă, creativitatea mai mare și multe altele.

Unii oameni iubesc să aducă pe tavă toate greșelile pe care le-ai făcut în trecut, dar dacă o fac, amintește-ți că în timp ce ei stăteau acolo, criticându-te, ai avut experiențe și ai învățat din ele.

Oamenilor le place să le spună celorlalți cum să mănânce și ce îi va face să se simtă mai bine, dar, la sfârșitul zilei, este corpul tău. Așa cum nu trebuie să-i spui altuia cum să mănânce, nu îl lăsa să-ți dicteze obiceiurile alimentare.

Dacă vrei mai mult în viață, fii ambițios. Aceasta înseamnă că ai scopuri și visuri și dorești să le îndeplinești cât poți. Înseamnă că nu te mulțumești cu mai puțin decât știi că ești capabil.

Multor oameni le plac toate aspectele legate de viața oamenilor, în lumea de astăzi, atât de mult încât oamenii se simt vinovați de modul în care aceștia aleg să trăiască.

Doar trăiește în adevărul tău și nu te supăra ce spun ceilalți!

Încă mai poți respecta pe cineva fără a fi de acord cu acesta. Poți rămâne civilizat și respectuos, fără a fi de acord, de asemenea.

Dacă ai o opinie, nu ezita să o exprimi, chiar dacă nu pare a fi alegerea „populară”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

7 iluzii optice care i-au influențat pe utilizatorii de internet 1715 Imagini care ne lasă fara replica atunci cand le vedem 2740

Cele mai perfecte 30 de fotografii pe care le veți vedea vreodată 289Tiganul la poarta Raiului.. click pentru a vedea tot Bancul 1924De ce unele doamne la vârsta de 50 ani arată ca femeile tinere, în timp ce altele ca bunicuțele? 14519 fotografii care arată luptele prin care trec zilnic persoanele scunde 57613 creaturi ciudate pe care putine persoane au avut ocazia sa le vada in realitate 7615 fotografii istorice care arată o parte interesantă a trecutului 65525 de Imagini emoționante ,,înainte” și ,,după” adopția câinilor! Iată cum arată fericirea de a fi acasă! 403Ceaiul de gutui reface celulele ficatului, sustine functia stomacului si pancreasului 1281
SuperClipuri.com 2020