SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Actorul Morgan Freeman şi-a transformat ferma, de 124 de hectare, într-un sanctuar dedicat albinelor
Actorul Morgan Freeman și-a convertit ferma de 124 acri din Mississippi într-un sanctuar pentru albine, în încercarea de a ajuta populația în scădere a insectelor.

În ultimele decenii, agricultorii și oamenii de știință au observat o scădere dramatică a populației de albine din lume. În SUA, numărul de colonii de albine active pe hectar a scăzut cu 90% din 1962. Pierdem albine din cauza schimbărilor climatice, a pesticidelor și a unei reduceri globale a habitatelor lor naturale. Există unii oameni care nu pot sta in tăcere și luptă pentru albine ,încearcandu-le să le revigoreze în orice mod posibil. Actorul celebru Morgan Freeman este unul dintre acești oameni.

Multe dintre plantele pe care le consumăm astăzi se datorează muncii albinelor. Polenizatorii, cum ar fi albinele, fluturii și păsările, sunt acum amenințați din cauza utilizării pesticidelor și a pierderii habitatelor. Potrivit CNN, între aprilie 2015 și 2016, apicultorii din Statele Unite au pierdut 44% din coloniile lor. Deoarece albinele sunt responsabile pentru aproximativ o treime din tot ceea ce mâncăm, situația este îngrozitoare – atât pentru aprovizionarea cu alimente, cât și pentru economia mondială.

Freeman a discutat anterior despre activitatea sa de apicultor în timpul unei apariții la show-ul american The Tonight Show cu Jimmy Fallon, unde a vorbit despre nevoia de a salva albinele pentru a menține mediul sănătos.

El a explicat, de asemenea, că niciodată nu poartă costum sau pălărie pentru a se proteja, și că nici nu a fost înțepat vreodată.
Acesta a adăugat că doar hrănește albinele și nu dorește să distrugă stupii sau să recolteze mierea pe care o fac.

În timpul show-ului, el a spus: “E un efort concentrat pentru a aduce albinele înapoi pe planetă. Nu ne dăm seama că sunt, după părerea mea, fundația dezvoltării planetei, a vegetației … Am atât de multe lucruri înfloritoare și am și un grădinar. Avem acri și acri de trifoi, plantăm lavandă. Am cam 140 de arbori de magnolie cu flori mari. Albinele nu m-au atins încă, pentru că acum nu încerc să recoltăm miere sau ceva, eu doar le hrănesc … Cred că ele înțeleg și spun “Hei, hai să nu-l deranjeazăm pe tipul ăsta, are apă cu zahăr”

Habitatele naturale ale albinelor sunt amenințate de utilizarea de pesticide și de modificările făcute de om la varietatea de specii de plante din mediul înconjurător.

Un videoclip distribuit de Brothers Mauldin descrie o parte din stupii lui Freeman în acțiune.

Working bee hives at Morgan Freeman's ranch back in Mississippi..two action packed days and a lot of bee stings for all..join us tonight at Rippy's RT in downtown Nashville..6 til 10..Great night to party down..if you miss us tonight come on by either Friday or Saturday's same time..peace

Publicată de The Mauldin Brothers pe Joi, 16 aprilie 2015

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Monica Iagăr, la 44 de ani: De la 8.000 de lei salariu la 12.000 de lei pensie. „Asta nu e pensie. E furt legalizat din banii nostri de taxe”. 20372Nu ne putem despărți de un partener sufletesc 145

20 de oameni înalți care te vor face să te simti minuscul pe langa ei 123Era atat de sarac incat a mancat toata copilaria resturile lasate prin farfurii de colegii sai. Insa, cu ambitie si perseverenta, a ajuns cel mai bun magistrat din Romania! 564410 Cupluri de celebrități care au reușit să-și păstreze mariajul puternic, ca o stâncă 6315 fotografii emotionante care dovedesc ca natura este întotdeauna deasupra noastră 902Fotografii document. Cum arăta lumea în timpul pandemiei de gripă spaniolă din 1918. Asemănări cu pandemia de coronavirus de azi 50Ne îmbolnăvim, în primul rând pentru că uităm să râdem, să ne bucurăm de viață 59200 de fermieri au rămas tăcuţi în timpul unei licitaţii, pentru ca un tânăr să poată răscumpăra ferma familiei sale 173920 de actori care s-au reîntâlnit cu colegii lor de scenă mulți ani după terminarea filmarilor 259
SuperClipuri.com 2023