SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

11 fotografii uimitoare, ale triburilor izolate, din întreaga lume
Jimmy Nelson este un fotograf, care și-a publicat recent cel de-al doilea proiect major, sub titlul „Omagiul umanității”. Nelson a vizitat 34 de culturi indigene, pe cinci continente diferite.

În timp ce prima sa carte, „înainte de a trece dincolo”, a reprezsentat o colecție de imagini cu peste 30 de triburi dispărute din întreaga lume, de această dată fotograful a decis să extindă și să adauge jurnale de călătorie, fapte locale, hărți și interviuri personale, concentrarea sa asupra obiectelor pe care le captează pentru călătorie.

În lucrarea sa, fotograful explorează ideea de a se reconecta la rădăcinile și umanitatea noastră și crede că oamenii indigeni joacă un rol esențial în percepția noastră, despre noi înșine, ca oameni. De aceea invită toată lumea să se alăture discuției globale privind identitatea culturală.

Nelson intenționează, de asemenea, să lanseze un film cu 1500 de fotografii „toate îmbinate într-o călătorie uimitoare, pe leagănul culturii umane”.

Hakamou’i, Ua Pou, Insulele Marguesas, Polinezia franceză

Cormoranii Yang Shuo, China

Tribul Samburu, Kenya

Mask Dancers, Paro, Bhutan

Perak Women, Mănăstirea Thikse, Ladakh, India

Râul Vaioa, Atuona, Hiva Oa, Insulele Marquesas, Polinezia franceză

Khoyor Tolgoi Hill, Altan Tsogts, Bayan Ulgii Provence, Mongolia

Huli Wigmen, Ambua Falls, Valea Tari, Papua Noua Guinee

Tarangire, Rift Escarpment, Tanzania

Ni Vanuatu, Insula Rah Lava

Ganges, Haridwar, India

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Principala versiunea a incendiilor de lângă Cernobîl, anunțată de Ministerul ucrainean de Interne 8Aceasta femeie a fost scoasa din mormant dupa 3 ani si era inca vie. Aceste imagini socheaza intreaga lume... vezi VIDEO 40627

Donatii de 100.000 de lei pentru Catedrala Notre Dame din partea Consiliul Județean Cluj 1045 lucruri pe care sa le faci cu partenerul tau inainet de somn daca vrei ca in casa voastra sa domneasca fericirea 790113 imagini amuzante care arată cum copiii pot DORMI oriunde 134945 de SFATURI ale unei doamne de 90 de ani – Merită recitite săptămânal 510O lingurita de ulei de masline pe stomacul gol iti poate salva viata.. Vezi cum ! 1009420 de momente de neuitat capturate de aparatul foto pentru a te face să râzi 53O femeie de 70 de ani a curatat singura 52 de plaje pentru a salva lumea pentru nepotii ei! 26520 de oameni care au făcut cele mai mari greșeli din viața lor 767
SuperClipuri.com 2022