SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

11 fotografii uimitoare, ale triburilor izolate, din întreaga lume
Jimmy Nelson este un fotograf, care și-a publicat recent cel de-al doilea proiect major, sub titlul „Omagiul umanității”. Nelson a vizitat 34 de culturi indigene, pe cinci continente diferite.

În timp ce prima sa carte, „înainte de a trece dincolo”, a reprezsentat o colecție de imagini cu peste 30 de triburi dispărute din întreaga lume, de această dată fotograful a decis să extindă și să adauge jurnale de călătorie, fapte locale, hărți și interviuri personale, concentrarea sa asupra obiectelor pe care le captează pentru călătorie.

În lucrarea sa, fotograful explorează ideea de a se reconecta la rădăcinile și umanitatea noastră și crede că oamenii indigeni joacă un rol esențial în percepția noastră, despre noi înșine, ca oameni. De aceea invită toată lumea să se alăture discuției globale privind identitatea culturală.

Nelson intenționează, de asemenea, să lanseze un film cu 1500 de fotografii „toate îmbinate într-o călătorie uimitoare, pe leagănul culturii umane”.

Hakamou’i, Ua Pou, Insulele Marguesas, Polinezia franceză

Cormoranii Yang Shuo, China

Tribul Samburu, Kenya

Mask Dancers, Paro, Bhutan

Perak Women, Mănăstirea Thikse, Ladakh, India

Râul Vaioa, Atuona, Hiva Oa, Insulele Marquesas, Polinezia franceză

Khoyor Tolgoi Hill, Altan Tsogts, Bayan Ulgii Provence, Mongolia

Huli Wigmen, Ambua Falls, Valea Tari, Papua Noua Guinee

Tarangire, Rift Escarpment, Tanzania

Ni Vanuatu, Insula Rah Lava

Ganges, Haridwar, India

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 de actori care s-au reîntâlnit cu colegii lor de scenă mulți ani după terminarea filmarilor 259Afacerea la care bulgarii ne dau clasă. Singura fermă din România, închisă inexplicabil acum 2 ani 892

17 Imagini de fundal amuzante care ne-ar inveseli cand aprindem calculatorul 11316 sfaturi simple pe care toata lumea trebuie sa le stie cand merge la cumparaturi 1672O femeie de 50 de ani s-a casatorit cu un baietel de 12 ani! Acestia au starnit reactii negative, dar si hohote de ras 6337 fotografii despre ceea ce inseamna fericirea adevarata 391Priveliști de basm la Barajul și Lacul Oaşa din județul Alba. Locul din Munții Șureanu unde poposesc turiștii înainte de Poarta Raiului sau Transalpina 137Priviti reactia cainelui cand aude ca trebuie sa mearga la veterinar. Apoi aude un singur cuvânt şi isi revine instant 17212 lucruri ciudate pe care le faceau strămoșii noștri si care astazi nu mai exista 9901(VIDEO)Bătaie cu bâte de Paște la Brașov!A vrut să-l calce cu mașina Polițiștii au scos pistoalele 9
SuperClipuri.com 2023