SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum prind manipulatorii victimele, în capcana lor narcisistă
Pentru acei oameni care nu știu, un narcisist este o persoană care suferă de ceva numit NPD sau tulburare narcisistică de personalitate.

Conform diferitelor definiții, NPD este tulburarea mentală care constă într-un simț de importanță proprie.

Astfel de indivizi doresc ca ceilalți să-i admire și să iasă mereu din propriile lor căi pentru a se asigura că primesc tot ce doresc.

Narcisiștii își utilizează victimele ca modalități de a le furniza binele.

Persoanele narcistice tind să manipuleze victima, folosind numeroase tactici care le permit să înceapă să preia controlul.

Sunt indivizi dominanți și, pentru început, se întâlnesc ca parteneri perfecți.

Un lucru obișnuit, printre narcisiști este spălarea creierului victimelor.

Când fac acest lucru, își pun victimele în situații de șoc, iar victimele vor începe să pună la îndoială sentimentul lor despre realitate.

La început, oamenii pot începe să observe că au o îndoială crescută de sine și o confuzie exagerată.

Narcisiștii vor încerca să-și convingă țintele că ceea ce își amintește, gândesc sau simt este greșit.

De obicei, atunci când victimele lor nu sunt de acord cu ei, vor deveni manipulatori și vor face tot posibilul ăentru a domina victima.

În profunzime, în acest proces, cei care sunt victime vor pune la îndoială chiar și dovezile pe care le-au auzit sau le-au văzut cu simțurile lor, fiind greu de discernat adevărul lor de cel al manipulatorilor.

Desi scoaterea de sub control poate părea simplă, mai ales dintr-o perspectiva exterioara, atunci cand victima este intr-o relatie, nu va avea abilitatea de a vedea o lumina dreaptă, la capatul tunelului.

De-a lungul relației noastre, narcisistul va deveni destul de agresiv, atunci când este criticat, proiectează imagini false sau trece granițele din nou și din nou.

Manipularea pe care narcisștii o realizează este ceva care vine de fapt din locuri care provoacă pagube psihologice uriașe și devastări emoționale.
Narcisiștii nu sunt tipurile de persoane cu care ne-ar plăcea să ne petrecem timpul.

Când ne aflăm față în față cu un narcisist, va fi ideal să ieșim cât mai curând posibil din acea relație.

Acești indivizi sunt foarte toxici.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Comuna-fenomen a României. Arată ca în Occident, dar se află în epicentrul sărăciei 186815 fotografii care ne dovedesc ca nu este de gluma cu schimbările climatice 2255

Dragoș Crișan, geniul matematicii din Cluj, medaliat cu argint la Olimpiada Balcanică 8513 Oamenii care acum regreta ca si-au facut un tatuaj 3201Filip Jianu, noua stea a tenisului romanesc!!! Este in semifinale la Australian Open!!!! 1293 zodii care vor avea parte doar de ghinion în luna august 2077Scenariu horror: Romania ascunde decesele provocate de Covid 19 170618 Fotografii istorice incredibil de rare care vă vor lăsa fără cuvinte 101Câini își iubesc stapanii si stiu sa arate acest lucru in diferite moduri 2347 semne că o persoană este ignorantă, deși încearcă să pară inteligentă 345
SuperClipuri.com 2022