SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cât de puternic iubesc semnele zodiacale de aer
În astrologie, Gemenii, Vărsătorii și Balanțele sunt cele trei semne de aer.

Elementul de aer guvernează acest trio, care este energia dominantă prezentă în personalitățile și viețile lor.

Semnele de aer sunt de obicei intelectuale și sociabile.

În astrologie, când sunt îndrăgostite, aceste semne de aer își aduc energiile intelectuale odată cu ele.

Le place să fie în relații pline de iubire.

Ele sunt capabile să găsească un nou partener, foarte repede, datorită abilităților lor sociale și farmecului, și doresc o persoană cu care să poată vorbi sau chiar să le stimuleze mintea.

Semnul Gemeni posedă o curiozitate nesfârșită, pe care vrea să o atribuie altcuiva, iar Balanța posedă o modalitate plăcută de a stabili comunicarea.

Semnul Vărsătorului îi poate deschide pe alții, până îi aduce spre noi perspective, la care nu s-ar fi gândit niciodată.

În astrologie, aceste semne de aer pot fi asumate și unice.

Balanța reprezintă un semn de angajament și se completează foarte bine cu vărsătorul.

Vărsătorul vrea sa fie singur, fara sa comită vreo nedreptate.

Când vorbim despre romantism, aceste semne de aer pot avea o apreciere excelentă pentru acest sentiment.

Aceștia tind să adopte abordări mai proaspete pentru romantism, ceea ce înseamnă că vor scrie poezii sau scrisori de dragoste sau chiar cântece pentru o persoană pe care o adoră.

De asemenea, atunci când vorbim despre pasiune, aceste semne pot părea destul de reci la exterior. Fiind semne intelectuale, preludiul lor poate vorbi.

Ca rezultat al abordării intelectuale, aceste semne se pot păstra pentru niveluri emoționale, păstrând pur și simplu o distanță rezonabilă pentru a-și proteja propriul sine.

Când cineva își dorește alături un semn de aer, trebuie să-l facă să se deschidă emoțional.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

14 trucuri pe care orice sofer trebuie sa le stie inainte de a pleca la drum 1098Îți faci semnul sfintei cruci înainte de masă? Iată ce se va întâmpla 893

Prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea, medic neurochirurg: 10 lucruri zilnice care ne țin sănătoși 227619 situații amuzante când oamenii au avut un singur lucru de facut și au eșuat 554510 lucruri pe care le poți face cu o doză de Coca Cola 7057 semne mai puţin evidente care îţi arată că trebuie să îţi duci copilul la medic 16158 alimente și băuturi care pot stimula sănătatea femeilor 6014 fotografii care ne arata cat de mult te poate schimba un machiaj 39115 sculpturi care parca sfideza legile fizicii si cuceresc milioane de oameni 967 acțiuni pe care este mai bine să le eviți atunci când te certi cu partenerul 725
SuperClipuri.com 2022