SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum își aleg sufletele, familiile și prietenii, înainte de naștere
Sufletul nostru întâlnește această lume din nou și din nou, pe măsură ce ne maturizăm și ne schimbăm. Se spune că sufletele se nasc în multe corpuri diferite pe parcursul multor vieți diferite.

Uneori avem aceiași părinți ca în viața anterioară, iar alteori nu. Cine va face parte din viața noastră este ceva ce este determinat atunci când sufletele sunt conectate la sursă, înainte de a se întoarce în lume. Nu îți amintești să iei aceste decizii sau să fi ales oamenii din viața ta, dar ai făcut-o. Iată cum își aleg sufletele familia și prietenii înainte de naștere!

Se spune că sufletele își aleg familia și prietenii înainte de nașterea fizică. Iată cum are loc acest fenomen!

În timpul petrecut la sursă, sufletele aleg ce lecții să învețe, ce viață își doresc să ducă și tot ceea ce presupune aceste alegeri. În acele momente suntem cuplați cu prietenii și familia care ne vor ghida pe tot parcursul vieții. Dacă ai experimentat o viață cu o persoană anume, s-ar putea să alegeți să inversați rolurile în viața următoare. Nu există o limită pentru lucrurile care pot fi făcute.

Contractele sufletelor constau în timpul, data și locul nașterii, precum și în familia în care te-ai născut și evenimentele care se întâmplă. Totul este predeterminat să se întâmple înainte de a fi luat în considerare în timp ce trăiești. Nu îți amintești ce decizii ai luat când erai în forma spirituală, dar acestea sunt încă proeminente și îți îndrumă viața spre o cale pe care ai ales-o în prealabil.

Acestea fiind spuse, ești propriul tău arbitru și poți face schimbări în viața pe care o ai după cum consideri necesar.
Destinul tău nu este ceva care poate fi decis atât de ușor, dar schița vieții tale există deja. Contractele sufletești sunt înțelegeri pe care fiecare om le face cu sine, acestea sunt menite să ne ajute să ajungem la o stare mai înaltă a conștiinței.

Dacă simți că întâlnești persoanele potrivite la momentul potrivit, acest lucru este probabil posibil pentru că o parte din contractul sufletului tău este împlinită. În timp ce acest lucru poate fi confuz atunci când începi să observi modurile în care îți afectează viața, totul va avea mai mult sens în curând.

Tindem să ne materializăm pe această planetă cu aceiași oameni din când în când. Vei recunoaște familia ta de suflet atunci când o vei găsi, dar asta nu înseamnă că ar trebui să îți ignori familia care ți-a fost dată de această dată. Această lume este un loc foarte misterios, dar nimic nu se întâmplă fără motiv. Ar trebui să îți dai seama că faci lucrurile pe care și le dorește sufletul tău. Învață toate lecțiile care trebuie să le înveți și dezvoltă-te în toate modurile posibile. Fă-ți sufletul mândru!

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

11 obiceiuri zilnice care ne dăunează sănătății puțin câte puțin 8117 Persoane care pot transforma orice fotografie într-o capodoperă 1261

5 greșeli pe care le facem cu toții atunci când folosim smartphone-urile si care ne pot afecta sanatatea 259/FOTO VIDEO/ Pandemia de coronavirus a „curăţat” Veneţia de turişti, iar apa din canale a devenit cristalină 55321 de fapte stupide pe care le fac oamenii 122Ne mandrim cu ROMANCA noastra ? Catalina Ponor a lasat juriul fara cuvinte de la Campionatul European de Gimnastica ! Merita aprecierile noastre ? - VIDEO 87996 tipuri de oameni, cărora le place să facă pe victima! Iată cum să le faci față 54315 moduri prin care strainii catalogheaza fiecare turist care le viziteaza tara 1346Cum faci un bărbat să te dorească, în funcţie de zodie 823Cum să plantezi singur copacii în grădină. Metoda CORECTĂ 576
SuperClipuri.com 2020