SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tudor Turcu va fi din nou tătic: “Vine încă un îngeraș în familia noastră...”
Solistul Tudor Turcu (37 de ani), care mai are o fetita, pe Anastasia Maria, in varsta de un an si jumatate, a anuntat zilele trecute ca va fi din nou tatic:

”Dragii nostri prieteni, nu mai avem rabdare! Asa ca frumoasa veste o impartasim cu voi.

Vine inca un ingeras la noi in familia noastra, Bebe 2. Anastasia Maria Turcu va avea un fratior sau o surioara. Multumim Bunului Dumnezeu pentru bucuria oferita!”, a fost emotionantul lui mesaj postat pe Facebook, scrie click.ro.

Tudor este tare incantat de rolul de tatic si atat de mult isi iubeste fetita incat nu se desparte de ea nici la concertele din tara.

Tudor a devenit vestit in 2012, ca urmare a concursului ”X Factor”, de la Antena 1, unde a castigat premiul de 200.000 de euro. El si-a investit toti banii intr-un apartament pe care l-a decorat cu tablouri realizate de el, Tudor fiind un pictor valoros ale carui lucrari sunt expuse si la Medias, orasul natal.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

(Video) Cosmin: „Este măcel in pădurile Brașovului... Au dispărut deja arborii de pe 2 vai (Valea Scurta si Piscu Vechi). Doua vai si o culme întreagă au fost chelite de arbori la ras (in România defrișatul la ras este interzis si ilegal). Toate aceste sub ochii autorităților locale care ce fac? Cu 29515 imagini care sfideaza orice logica! Trebuie sa le vezi pentru a avea o seara mai buna 1099

Test de personalitate. Alege un numar si afla multe adevaruri despre tine 241515 fotografii istorice care arată o parte interesantă a trecutului 67725 Gadget-uri de bucătărie . Nu vei înțelege niciodată cum ai trăit fără 200O domnisoara își căuta un soț bogat. Un bancher bogat a si răspuns la doleanțele fetei 119912 fotografii care arată de ce nu ar trebui să crezi niciodată stereotipurile 314Cum a aparut acest tanar la examenul pentru permis auto: “Pai nici eu nu stiu ce e!” Politistii i-au facut dosar penal 1057Cele 10 cele mai scumpe materiale din lume. Aurul nu intra in acest top, insa cornul Rinocerului da. 1840300 de mii de măști de protecție tip FFP2 și FFP3, aduse cu două aeronave din Turcia 4
SuperClipuri.com 2022