SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Femeia care își amintește cele 10 reîncarnări (cu dovezi)
Îți poți imagina cum ar fi să te naști cu capacitatea de a-ți aminti o viață trecută?

Ce s-ar întâmpla dacă te-ai naște cu capacitatea de a-ți aminti zece vieți anterioare?

Îți poți imagina avantajul experienței de viață pe care o vei purta în tine?

Faceți cunoștință cu Joey Verwey, de când avea vreo 3 ani, a început să-i spună familiei experiențele uimitor de detaliate, din cele 10 vieți anterioare. Poveștile ei despre reîncarnare erau atât de neobișnuite și detaliate, încât nu putea să le învețe de una singură.

Există alte amintiri mai puțin nedefinite din alte vremuri, în care își amintește că purta un voal greu și că vede o prințesă care călărește, pe spatele unui elefant.

Își amintește detalii din viața ei, ca fiind un creștin persecutat, în timpul domniei Împăratului Nero, în primul secol, unde se întâlnea cu Sf. Petru.

Ea își amintește, de asemenea, că a trăit în Africa de Sud, la începutul anilor 1900, ca nepot al președintelui Paul Kruger, și, apoi, a crescut pentru a avea doi soți și zece copii.

La investigare, acești oameni s-au dovedit a fi reali și s0a descoperit că unul dintre copiii ei era încă în viață și în anii ’90.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa? 2922Ce spirit de animal ai, în funcție de semnul zodiacal 526

Un instructor personal s-a îngrășat 32 de kg, pentru a le da jos împreună cu clienta sa 88216 Articole de îmbrăcăminte care ne ridica mult prea multe semne de intrebare 15527 imagini cu femei care arată ca alte persoane când sunt machiate. Diferența de la cer la pământ 2964Raed Arafat: Dacă românii nu vor respecta măsurile, ne luăm adio de la 15 mai 2794Cum sa scapi cu ajutorul bicarbonatului de sodiu de depunerile de grasime, in doar 48 de ore 11005Reacția unui turist englez ajuns pentru prima dată în Deltă, unde a mâncat borș de pește 311Artistul arată trecutul, prezentul și viitorul a șapte orașe urbane într-o singură imagine și rezultatele sunt uimitoare 9018 Produse care ar fi trebuit să fie inventate deja 180
SuperClipuri.com 2022