SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cuplul a trebuit să divorțeze din motive personale. Scrisoarea lui, deschisă, către fosta soție, a primit aplauze, pe Internet
Adam a divorțat după ce avea o căsnicie frumoasă. Recent, el a scris o scrisoare, pentru cel care îi va iubi soția.

După ce am citit-o, am fost în totalitate de acord cu el.

Tu?

El scrie așa:

„Pentru cel care o va iubi pe soția mea,

Este îngrozită de păianjeni. Așa că atunci când vei ieși în oraș și vei sta până târziu, cu prietenii tăi, îți va da mesaje că este unul chiar la geam. Te rog, să te duci să scapi de el, pentru că altfel nu va putea să doarmă.

Este o introvertită și este închisă în lumea cărților. Nu-ți va răspunde cu orele, și, uneori, nu o vei vedea o săptămână. Nu lua asta personal. Ea pur și simplu are grijă de ea însăși și îți va spune cât de mult i-ai lipsit cât timp a fost plecată.

Va fi foarte geloasă. Oh, Dumnezeule, poate deveni atât de geloasă. Acei ochi căprui se vor transforma într-un verde profund. Urăște asta la ea și nu vrea să facă așa. Ține minte că te iubește. Asigur-o că și tu o iubești pe ea.

Că veni vorba de asta, are nevoie constant de reasigurare. Spune-i că o iubești și spune-o pe bune. Dacă nu poți face asta, pleacă. Merită mai mult decât atât.

Vor fi nopți în care va ieși și va bea puțin prea mult. Te va suna să o iei acasă. Când o va face, va încerca să te țină treaz toată noaptea gâdilindu-te și repetând „Te iubesc și-mi pare rău că sunt enervantă”. Nu e enervantă. Dar asigură-te că are multă apă la îndemână și nu o lăsa să adoarmă până când nu o va bea pe toată, sau se va simți mizerabil a doua zi dimineață.

Ea este cea mai independentă femeie pe care o cunosc. Dar e atât de nesigură pe ea, încât mi-a frânt inima. Așa că dacă începe o ceartă cu „Nu mă iubești”, nu te supăra. Amintește-i că o faci, și enumeră-i motivele pentru care o faci. Își va reveni.

Pisica e pe primul loc. Mereu. Nu te aștepta la altceva.

Fă-i ceai și amintește-ți cum îi place cafeaua. O să observe asta.

Când are un atac de panică, înconjoar-o cu brațele și freacă-i spatele. Spune-i că este în siguranță și să-și amintească de faptul că are medicamente la dispoziție, dacă are nevoie de ele.

Dacă nu o poți trata ca pe o regină, lasă pe altcineva să facă asta. Femeia asta merită întreaga lume.

Pierderea ei este o durere de care nu vei scăpa niciodată. Lumea se va prăbuși peste tine, iar acele piese nu se vor potrivi niciodată așa cum se potriveau înainte. Nu o lăsa să plece.

Te va iubi cu tot ceea ce are. Te rog, iubește-o la fel.

Te implor să nu o rănești. E o fată de aur. Nu face să-i dispară strălucirea.

Dă-i totul și-ți va returna favoarea. Nu va mai trebui să ceri nimic Universului, niciodată.

De la,

Un nume pe care-l vei auzi în treacăt.”

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

3 femei din zodiac, care nu sunt făcute pentru relații serioase 2356Parada de 1 Decembrie s-a încheiat. Fotografii cu principalele momente 28

3 zodii care vor străluci în iunie. Îi așteaptă o lună de vis 47420 de frizeri care au avut un singur lucru de facut si au esuat complet 2632Cum să-ți întâmpini bărbatul venind de la muncă, pentru o căsnicie fericită, sfaturi din 1960 1144Renunță la amărăciune și începe-ți ziua, iertând 55Adevaruri despre zodia Taur – Cea mai încăpățânată zodie 2419Paducea Mociar, un loc de basm din Romania. Este cea mai frumoasa si mai veche padure de la noi din tara 14129 de persoane care au apasat butonul de restart al vietii lor 1905Un ilustru neurolog rupe tacerea: stresul, ura, invidia provoaca in corp un PH acid, favorabil bolilor 471
SuperClipuri.com 2022