SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Oamenii de știință au demonstrat, prin probe clare, telepatia dintre oameni, în timpul somnului
Telepatia viselor sugerează că ființele umane au capacitatea de a comunica telepatic, cu o altă persoană, în timp ce visează.

Și acesta nu este un concept nou, deoarece interesul științific al telepatiei datează de la părinții mișcării psihanalitice.

Freud, de exemplu, a analizat implicațiile telepatiei asupra gândirii psihanalitice.

De asemenea, el a considerat telepatia viselor sau influența telepatică a gândirii prin vise, în mai multe ocazii.

Carl Jung a crezut, fără îndoială, în ipoteza telepatică și chiar a dezvoltat un sistem teoretic, pentru a explica evenimente „paranormale”, de această natură.

Se pare că toate mințile mărețe încurajează studiul diferitelor tipuri de fenomene non-fizice.

„Știința zilelor noastre începe să studieze fenomene non-fizice și face mai multe progrese, într-un deceniu decât în toate secolele anterioare ale existenței sale.”

– Nikola Tesla

Potrivit dr. Stanley Krippner, profesor de psihologie la Universitatea Saybrook din California:

Există o multitudine de materiale anecdotice și clinice, care susțin posibilitatea unor efecte telepatice, care apar în vise (Krippner, 1974). Cu toate acestea, o abordare experimentală a subiectului nu a devenit posibilă, până când tehnologia psihologică, de laborator, nu a devenit disponibilă.

S-a descoperit că participanții la studiile privind visele, din perioadele de mișcare rapidă a ochilor (REM), au fost adesea capabili să-și reamintească episoadele viselor.

Ca urmare, a fost posibil să se solicite un „receptor telepatic” pentru a încerca să viseze despre un stimul țintă, care se concentra într-o locație îndepărtată de un „expeditor telepatic”

Experimente și rezultate

La mijlocul anilor 1960, Montague Ullman, MD, a început o serie de experimente, la Centrul Medical Maimonides, din Brooklyn, New York, pentru a testa ipoteza că oamenii ar putea fi pregătiți să viseze despre materiale alese aleatoriu.

Cu alte cuvinte, ei puteau alege ceea ce voiau să viseze, înainte de a merge la culcare, iar acest lucru ar putea include orice, de la opera de artă, la filme și multe altele.

La scurt timp, după începerea acestor experimente, lui Ullman i s-a alăturat Stanley Krippner (citat mai sus), un om de știință cu un trecut impresionant în psihologie, parapsihologie și vise.

Experimentele efectuate au durat o perioadă de mai mult de 10 ani și au „dat rezultate semnificative din punct de vedere statistic”.

În timpul experimentelor a existat, de obicei, un „expeditor telepatic” și un „receptor telepatic”. Ei s-au întâlnit în laborator pentru o scurtă perioadă de timp, înainte de a fi plasați în camere complet separate, chiar înainte de a dormi.

O sesiune importantă

O sesiune foarte memorabilă și semnificativă de experimentare a telepatiei de vis a avut loc acolo, unde printul de artă selectat a fost „Școala Dansului” de Edgar Degas, care descrie mai multe femei tinere, într-o sală de dans .

Potrivit lui Krippner, rapoartele de vis, ale receptorului, au inclus expresii precum „eram într-o clasă formată din multe femei, parcă era o școală” și „era o fetiță care încerca să danseze cu mine.

“ Aceste rezultate sunt fascinante, iar ideea că cineva poate influența visele altora deschide o mulțime de uși.

Deși nu am putea înțelege procesul din spatele transferului de informații și nu putem vedea că acest transfer are loc, de la o minte la alta, avem dovada că acest lucru are loc. Acest lucru este destul de comun, atunci când examinăm studiile științifice care au evaluat fenomenele parapsihologice – știm ce se întâmplă, dar nu și cum .

Explicații posibile

Fizica cuantică a scos în evidență interconectarea vastă a tuturor lucrurilor din univers. O posibilă explicație este entanglementul cuantic. De exemplu, luați în considerare doi electroni care sunt creați împreună. Dacă trimiteți unul pe cealaltă parte a universului, celălalt va răspunde instantaneu, indiferent de distanța dintre ei.

Aceasta este o modalitate de a interpreta modul în care totul este într-adevăr conectat într-un fel. Einstein a numit acest fapt „acțiuni la distanță”.

Parametrii parapsihologici (PSI) au fost studiați, documentați, observați și dovediți de un număr de oameni de știință renumiți, din laboratoarele din întreaga lume.

Departamentul Apărării a fost foarte interesat de acest subiect (și l-a studiat) de mai mulți ani, totuși studiul științific al acestuia este ascuns de public.

Nu este ca și cum aceste informații ar fi inaccesibile pentru noi; o parte din această documentație și aceste publicații sunt disponibile în domeniul public.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 specii de animale minunate care ne învață să iubim și să fim fideli partenerului 280Doctore, esti un erou! A refuzat ofertele si banii de-afara pentru a-i face pe mii de copii sa-si ridice ochii din pamant si sa mearga 876

Lucruri interesante pe care nu le știai despre creierul tău 50510 Puncte de presiune pentru a scăpa de stres si durere 551Pădurari dați afară pentru că au sesizat furturile de lemne 12612 fotografii magnifice care probabil au fost realizate într-o altă realitate 211Vointa romanilor a fost INCALCATA! Poporul a cerut un numar maxim de 300 de parlamentari, insa numarul a crescut si, implicit, si cheltuielile bugetare cu ei 54720 de ustensile pentru bucătărie care va sunt de mare folos 60719 fotografii care vor dezvălui câteva adevăruri despre această lume 53Știți ce înseamnă acest simbol de pe ambalajele produselor ? Este foarte important sa fie prezent 149
SuperClipuri.com 2020