SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Nu rămâne cu oricine, rămâi cu o persoană care merită
Atât cât nu vrem să recunoaștem, acest lucru, cu toții putem să ne referim la experiența de a ne submina respectul de sine, doar pentru că așteptăm după cineva care nu ne întoarce sentimentele.

În lumea de „dating moderne”, există mulți oameni care iubesc fiorul acesta, de a urmări pe cineva.

De multe ori aud persoane care spun că urmărirea persoanei pe care o plac, este cea mai romantică și mai interesantă parte a procesului de „dating”. Dacă mă întrebi, nu e chiar așa.

Nu este nimic romantic în a urmărirea pe cineva cu disperare sau de a aștepta dorința ca acea persoană să te placă.

Când urmărești pe cineva, înseamnă că ești într-o stare perpetuă de neliniște, cu o grămadă de îndoieli și întrebări, care plutesc peste tine, în fiecare zi.

Te simți neliniștit.

Nu ești sigur dacă urmărirea merită efortul.

În mod constant, ți-ai adresat tot soiul de întrebări legate de propria persoană. Ei bine, asta nu este cu siguranță ceva romantic și distractiv.

Prin urmare, nu te mulțumi cu nimeni, care nu te merită, soluționează problema și scapă de persoana, care nu trebuie să îți fie alături.

Caută persoana care nu se simte rușinată și nu îi este frică să-și dezbrace sufletul în fața ta și să-ți arate toate părțile vulnerabile.

Nu te mulțumi cu nimic mai prejos, rămâi lângă persoana care îți permite să știi cum se simte lângă tine.

Persoana care nu te face să te îndoiești de dragostea ta și de locul tău în viața sa.

Persoana care nu te face să o urmărești.

Nu te mulțumi cu puțin.

Nu te mulțumi cu nimic mai prejos, mulțumește-te cu cel care te tratează cu bunătate, compasiune, afecțiune și demnitate.

Cel care îți face viața mai semnificativă, mai satisfăcătoare și mai interesantă, decât este deja.

Cel care te face să te simți fericit, împlinit și iubit.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

20 lucruri ciudate pe care nu le-am fi crezut niciodată daca nu erau fotografiate 6150Un drum din România a fost inclus de o revista din AMERICA într-un top al celor mai frumoase trasee de străbătut cu maşina 106

Un român a reușit să schimbe o bancnotă de 1.000 de lei, în Germania. A primit în schimbul ei 200 de euro 4575Trei mituri despre bătrâneţe ce pot fi demontate cu uşurinţă! 154Un artist arată cum este adevarata viața cu un câine 5410 filme cu moduri absurde de a transmite mesaje din realitatea noastră 9916 fotografii ciudate cu oameni care fac lucruri nebunești 9519 oameni care vin de pe altă planetă (dar ce planetă ar putea fi?) 441Psihologii explică, de ce o copilărie traumatizantă poate provoca insomnie pe viață 246Un copil de 12 ani din Romania este cel mai tanar masterand in IT din istoria Europei!!!! 2418
SuperClipuri.com 2022