SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

10 citate filozofice, despre viață, care dezvăluie adevărurile pe care le neglijăm adesea
Este prea ușor să ne concentrăm asupra lucrurilor greșite, dar aceste citate filosofice îți vor aminti de ceea ce este cu adevărat important în viață.

Filosofia ne oferă multe și, mai mult decât orice, ne dă o perspectivă asupra a ceea ce este cu adevărat important în viață.

Munca, banii și alte responsabilități ne distrag atenția de la imaginea de ansamblu, făcându-ne să uităm să ne luăm o clipă, pentru a ne bucura de viață.

Aceste citate filosofice te vor ajuta să îți amintești de toate lucrurile bune pe care ți le oferă viața

Pozitivitatea este o forță puternică. Este greu să te concentrezi pe gânduri bune, dar există o putere să fii recunoscător pentru ceea ce ai.

Cu cât ne concentrăm mai mult pe lucrurile bune din viața noastră, cu atât devenim mai fericiți. Apoi emitem acea fericire și pozitivitate față de cei din jurul nostru. Cu cât mai mulți oameni se concentrează pe pozitivitate, cu atât lumea va fi mai pozitivă, ca întreg.

Se spune că banii nu pot cumpăra fericirea și este adevărat. Credem constant că, cu cât avem mai mult, cu atât vom fi mai fericiți. Adevărul este că trebuie să fim recunoscători pentru ceea ce avem.

În mod firesc, ne îngrijorează angajamentele viitoare și ne deranjează acțiunile din trecut. Angajamentele viitoare ne pot face să ne îngrijorăm, iar trecutul poate fi dureros. Cu toate acestea, atunci când ne concentrăm prea mult pe aceste lucruri, trebuie să ne oprim și să ne concentrăm asupra a ceea ce se întâmplă în prezent.

Uneori, simțim să trăim în modul de supraviețuire și asta înseamnă că căutăm continuu următoarea problemă de rezolvat. Acest lucru, totuși, nu ne face niciun bine, iar acest citat este un memento puternic.

Uneori lucrurile se află în afara controlului nostru. Asta nu înseamnă că nu sunt înfricoșătoare sau nu induc anxietate. Deși este firesc să fim atenți la ceea ce nu putem schimba, nu putem lăsa acest stres să devină atotcuprinzător. Dacă nu poți schimba o situație, nu-i permite să te consume.

Lumea a devenit plină de prejudecăți, dar prejudecățile pot fi periculoase. Nu numai că ele pot fi folosite pentru a ne influența opiniile, dar ne și închid mințile în fața experiențelor noi. Adevărata cunoaștere vine din recunoașterea prejudecăților și din a fi autodidact.

Ura consumă mai multă energie decât ai crede. Dacă îți petreci timpul supărat pe cineva, acest lucru te consumă.

Educația deschide mintea către o lume cu totul nouă, de experiențe, de gânduri și de opinii. O parte importantă a procesului este ascultarea opiniilor altora și discutarea lor.

Determinarea este o parte importantă a atingerii oricărui obiectiv, dar vor apărea și dificultăți. Este important să nu le lași să te atingă. Nu renunta la obiectivele tale, indiferent cat de dificile par.

Dragostea este cea mai incredibilă experiență pe care o ai, în viață. În ciuda faptului că este dezordonată și complicată, dragostea ne aduce multă bucurie. Nu te teme de complicații. Dragostea este una dintre cele mai mari binecuvântări pe care ni le poate da viața.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 lucruri ascunse pe care publicul larg nu le știe 19635 momente cruciale în care vremea a schimbat istoria 1026

19 Creații de designeri care sunt unice și teribile în același timp 377Numai cei mai atenți oameni sunt capabili să găsească toate diferențele în aceste 8 imagini 538513 Articole din trecut, a căror funcție este greu de ghicit in prezent 599320 de imagini cu accidente auto bizare 511Ce mâncau românii pe vremea lui Ceaușescu: o jumătate de pâine pe zi, un litru de ulei și un kilogram de zahăr pe lună 7382O serie de cupluri din Romania isi vand vietile strainilor, lasandu-se filmati si spionati.. Vezi VIDEO 5231830 de idei geniale care ar trebui sa apara si în școlile noastre 893Acestea sunt lucrurile pe care trebuie să le știți când plătiți cu cardul de credit 1438
SuperClipuri.com 2022