SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Vrei o persoană interesantă lângă tine? Alege una cu ochii verzi
De ce sunt oamenii cu ochii verzi atât de speciali?

În primul rând pentru că sunt foarte rari, reprezentând doar 2% din populația Globului, dar și inteligenți, rafinați și întotdeauna eleganți. Dacă vrei să ai lângă tine o persoană cu ochi verzi, trebuie să ști la ce să te aștepți de la ea.

Misterioși, dar și extrem de atractivi

Cu un simț al umorului extrem de bine dezvoltat, cei care au ochii verzi sunt deopotrivă plini de mister, greu de citit și știu atât de bine să se distreze, încât cu greu vei mai pleca de lângă ei.

Totodată, aceste persoane pot fi și viclene, așa că nu pleca urechea la tot ce-ți vor spune.

Destul de sinceri atunci când au un gând serios cu tine, persoanele cu ochii verzi mai au o calitate demnă de toată lauda: sunt foarte pasionali atât în viața persoană, cât și în cea profesională.

În plus, niciodată nu vor să piardă ce este al lor, așa că vor lupta întotdeauna pentru a reuși ce și-au propus. Creativi și cu imaginație bogată, aceștia pot și geloși, așa că cel mai bine ar fi să nu le dai ocazia.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

4 Adevaruri murdare pe care producatorii de sticle de Apă nu vor să le stii 1762Acesti CAI au scapat total de sub control si au pus viata stapanilor in pericol! Imaginile vorbesc de la sine... 34244

12 sfaturi despre condus de la soferii experimentati 165520 ilustrații incisive care ne prezinta realitatea in care traim dintr-un unghi complet diferit 4720 de fotografii extrem de amuzante surprinse in sala de forta 316124 de oameni care nu incalca orice regula intr-un mod absolut hilar 470Polițiștii din Ploiești i-au pus cătușe unei vânzătoare de zarzavaturi, pentru că a refuzat să plece. 4437Românii trebuie să primească banii înapoi pe jaful de la facturile de gaz și curent! Semnează și distribuie PETIȚIA susținută de avocatul dr. Florin Ciutacu! 63179Un TATA isi cearta fetita.. Reactia ei te va face sa razi - VIDEO 28877Cea mai ASCULTATA melodie GRECEASCA de dragoste din toate timpurile! Elli Kokkinou - Den Ginete! 63417
SuperClipuri.com 2022