SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Trăiește viața frumos, după regulile renumitului psiholog Mihail Litvak
Lasă limitările deoparte, uită de orice barieră psihologică și începe să trăiești frumos și fără nici un fel de frică. Ai acum la dispoziție cele mai bune și mai eficiente reguli ale renumitului psiholog Mihail Litvak.

Organizează-ți bine viața

Ai o viață organizată? Atunci, spune renumitul psiholog Litvak, nu ai de ce să nu fii fericit.

De asemenea, nu uita niciodată că persoana cu care comunici are și ea propriile idei și evident, propria individualitate. Drept urmare,nu o jigni, chiar dacă ai motive și respect-o.

Se spune că o persoană este apreciată după faptele sale. Așa că, dacă vrei ajutor, apucă-te de un lucru de care să fii mândru tu și cei din jur. Încetează odată cu sentimentele de neîmplinire.

Fă ceva pentru tine și sufletul tău și vei vedea cum viața ta se schimbă. Fii pregătit să înfrunți barierele, spune psihologul, dacă vrei să ai succes în viața asta. Și nu în ultimul rând, iubește.

Felicia Iederă

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

8 tipuri de dureri de cap care ascund probleme grave de sănătate 56510 lucruri ciudate care se întâmplă cu corpul tău în avion 889

16 fete care ne-au arătat ce se poate ascunde în spatele unei fotografii perfecte 59910 locuri unde să-ți ascunzi valorile care vor înnebuni orice hoț 881Top 13 evenimente misterioase capturate de Google Earth 2102O AFIRMAȚIE INTERESANTĂ… ”DACĂ ALBINELE VOR DISPĂREA, OMENIREA VA MAI SUPRAVIEȚUI 4 ANI, CEL MULT” 7710 transformări ale actorilor în personaje uimitoare 61Cea mai frumoasa muzica populara.. Suna-n toata Europa - vezi VIDEO 25945315 pui de animale care vor topi chiar și cea mai rece inimă 1715Simona Halep, campioana la Roland Garros!!! VIDEO 301
SuperClipuri.com 2021