SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de rochii de mireasa din intrega lume care iti pot schimba perceptia despre un anumit loc
Nunta este un eveniment unic in viata unui cuplu, acestia isi unesc astfel dragostea si isi doresc sa formeze o familie frumoasa si fericita. Pentru fiecare mireasa nunta reprezinta un moment sublic, momentul cand ea este in centru atentiei si cand isi doreste sa fie cea mai frumoasa. Este extrem de important la o astfel de ceremonie ca mireasa sa aibe o rochie unica care pastreze si traditiile dar sa o si faca pe tanara sa arate cat mai bine. In acest articol v-am pregatit o serie de poze menite sa va arate cum sunt rochiile din diferite colturi ale lumii.

De la cele mai simple aranjamente pana la cele mai pompoase toate sunt unice in felul lor si pastreaza cu ele traditia unei tari pastrata cu sfintenie de sute de ani. Priviti pozele si o sa vedeti cat sunt ele de frumoase.

O mireasă din Yemen poartă, de obicei, o rochie de aur

Femeile japoneze poartă adesea un kimono pur alb, care înseamnă puritate și feciorie.

Tinerele din Kinnauri (din regiunea Kashmir) poartă, de obicei, un voal din lanțuri de argint, coliere mari și cutii mici de farmec budist.

În Kazahstan , o mireasă are, în mod tradițional, o căciula de nuntă numită „saukele”, care simbolizează începutul unei noi vieți

Fetele mongole poartă o rochie modelată, numită „broderie”, care a fost purtată de secole de către mongolii din Asia Centrală.

Femeile din Kenya poarta un guler de nunta

În Norvegia , îmbrăcămintea tradițională de nuntă este cunoscută sub numele de „bunad”

Rochii tradiționale indoneziene din Jakarta includ o multime de aur, modele complicate, culori izbitoare

Rochia tradițională a Africii de Sud include o pălărie pentru capul miresei numită „inkehli” și coliere și brățări colorate cu margele.

Tinerele din Turkmenistan sunt acoperite de la cap până în picioare, în capace și haine care îndepărtează spiritele rele și acționează ca amulete.

În Tibet

Fetele din Osetia poartă o rochie cu mâneci lungi, modele pe tesatura și o centură metalică la talie cunoscută sub numele de talisman.

În Coreea de Sud , miresele poartă „hanbok”

Miresele din Romania

Tinerele din in regiunea Gora

India

nuntă etiopiană

Eritree

Sri Lanka

O mireasă din China poartă qipao

O mireasă ucraineană

Femeile poloneze

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

18 cupluri ale caror poze depasesc cu mult orice situatie amuzanta intalnita 302420 de imagini în care fundalul a furat clar tot spectacolul 117

Acesta este cel mai frumos Colind Romanesc de Craciun ! " Cobori, Doamne pe pamant " Distribuie daca ti-a placut acest Colind - VIDEO 5603Invatati-va creierul sa creada ca totul este posibil. 4 sfaturi esentiale care te vor ajuta sa descoperi tot ce este mai bun in tine. 375Clipul din cabina avionul pe care nu toti pasagerii si-ar dori sa il vada!! Priviti ce vad pilotii in timpul zborului! 50521 de Animale care au o mulțime de întrebări pentru oameni și ar dori să înțeleagă ce se află în capul nostru 226Un tată fericit şi invidiat pentru cei 19 COPII ai săi, pe care i-a crescut frumos, fără ajutor de la stat 12210Acesta este misteriosul rau din Marea Neagra!! Nu o sa iti vina sa crezi ca aici se afla cascade 335Acestea sunt cele mai reprezentative fotografii din perioada comunista!! Priveste cum era si incearca sa faci o comparatie cu perioada actuala ! 23724 de oamenii care au avut o surpriza in momentul in care au ajuns acasa 2033
SuperClipuri.com 2022