SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de rochii de mireasa din intrega lume care iti pot schimba perceptia despre un anumit loc
Nunta este un eveniment unic in viata unui cuplu, acestia isi unesc astfel dragostea si isi doresc sa formeze o familie frumoasa si fericita. Pentru fiecare mireasa nunta reprezinta un moment sublic, momentul cand ea este in centru atentiei si cand isi doreste sa fie cea mai frumoasa. Este extrem de important la o astfel de ceremonie ca mireasa sa aibe o rochie unica care pastreze si traditiile dar sa o si faca pe tanara sa arate cat mai bine. In acest articol v-am pregatit o serie de poze menite sa va arate cum sunt rochiile din diferite colturi ale lumii.

De la cele mai simple aranjamente pana la cele mai pompoase toate sunt unice in felul lor si pastreaza cu ele traditia unei tari pastrata cu sfintenie de sute de ani. Priviti pozele si o sa vedeti cat sunt ele de frumoase.

O mireasă din Yemen poartă, de obicei, o rochie de aur

Femeile japoneze poartă adesea un kimono pur alb, care înseamnă puritate și feciorie.

Tinerele din Kinnauri (din regiunea Kashmir) poartă, de obicei, un voal din lanțuri de argint, coliere mari și cutii mici de farmec budist.

În Kazahstan , o mireasă are, în mod tradițional, o căciula de nuntă numită „saukele”, care simbolizează începutul unei noi vieți

Fetele mongole poartă o rochie modelată, numită „broderie”, care a fost purtată de secole de către mongolii din Asia Centrală.

Femeile din Kenya poarta un guler de nunta

În Norvegia , îmbrăcămintea tradițională de nuntă este cunoscută sub numele de „bunad”

Rochii tradiționale indoneziene din Jakarta includ o multime de aur, modele complicate, culori izbitoare

Rochia tradițională a Africii de Sud include o pălărie pentru capul miresei numită „inkehli” și coliere și brățări colorate cu margele.

Tinerele din Turkmenistan sunt acoperite de la cap până în picioare, în capace și haine care îndepărtează spiritele rele și acționează ca amulete.

În Tibet

Fetele din Osetia poartă o rochie cu mâneci lungi, modele pe tesatura și o centură metalică la talie cunoscută sub numele de talisman.

În Coreea de Sud , miresele poartă „hanbok”

Miresele din Romania

Tinerele din in regiunea Gora

India

nuntă etiopiană

Eritree

Sri Lanka

O mireasă din China poartă qipao

O mireasă ucraineană

Femeile poloneze

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 Lucruri pe care le folosim zi de zi si care nu ar trebui să fie ridicate de la sol 1595Acesti oameni ne prezinta 20 de lucruri unice pe care le-au tinut vreodată în mâini, precum un peste zburator. 229

Există diferite tipuri de stres, iar unele dintre ele sunt bune pentru tine 9Povestea unei femei, imbracata intr-o rochie decolorata, numele careia este cunoscut in lumea intreaga! 765Ceapa este un remediu natural pentru multe probleme de sănătate – Iată 12 întrebuinţări mai puţin ştiute 3339Un elev era umilit de colegii săi de luni de zile. Drept urmare, profesoara decide să facă ceva complet neaşteptat 99313 Dovezi că un zâmbet frumos schimbă totul 1064TEST: Descoperă cât de mult poți avea încredere în ochii tăi ! 38619 fotografii care ne arata ce inseamna cu adevart o zi dificila 2855Peste 200.000 de copii din România se culcă flămânzi în fiecare seară. Pentru ei ce facem “dragi” conducatori? 32
SuperClipuri.com 2023