SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

16 lucruri uimitoare din Japonia care ar trebui să fie peste tot pe Pământ
Japonia este o tara unica in lume si nu doar pentru cultura sa ci si pentru felul in care oamenii traiesc si pentru solutiile pe care acestia le gasesc la orice problema cu care se confrunta. Nu este de mirare ca o multime de lucruri care s-au inventat in Japonia sunt astazi in toata lumea. Este extrem de interesant sa vedem cum traiesc acesti oameni si de ce nu sa incercam sa importam si noi cat mai multe din obiceiurile lor si cat mai multe din inventiile care ii ajuta sa isi faca viata mult mai usoara.

In acest articol va prezentam 16 lucruri extrem de utile pe care le gasim in Japonia si care ar trebui sa existe peste tot pe Pamant. Acestea sunt foarte folositoare si ne ajuta sa scapam de unele treburi pe care trebuie sa le facem. Priviti despre ce este vorba.

Stații de benzină

În Japonia, țevile care livrează gaze la mașini atârnă de sus. Acest lucru îi ajută pe șoferi să evite o situație în care nu pot ajunge la rezervor.

Mașini de distribuție speciale

Japonezii își prețuiesc timpul. Acesta este motivul pentru care au inventat automatele care vă oferă nu numai chipsuri de cartofi și ciocolată, ci și cartofi prăjiți, ouă fierte, alimente pentru animale de companie și paste făinoase.

Parcarea compactă

Japonia are o populație de 127 de milioane, astfel economisirea spațiului este o prioritate. O modalitate de realizare a acestui lucru este utilizarea acestor spații unice de parcare.

Băuturi pentru orbi

Oamenii care nu văd, de asemenea, doresc să știe ce băutură dețin. Japonezii s-au gândit deja la acest lucru, motiv pentru care nu veți găsi o singură cană de băutură în țară care nu are numele scris în braille în partea de sus.

Scaunul care ține poseta

O pungă care cade întotdeauna pe spatele scaunului când o atârgi este una dintre cele mai enervante lucruri din lume. Japonia a rezolvat această problemă prin simpla inventare a unui scaun cu o notă specială în el. Ingenios!

Trenuri cu spa-uri pentru picioare

Cu siguranta nu vei mai vedea asta in alta parte! Puteți obține bilete pentru trenuri suburbane speciale cu băi de apă caldă pentru picioarele dvs. pentru a vă ajuta să scăpați de o parte din stresul zilnic și să vă relaxați într-adevăr pe naveta dumneavoastră.

Batistele sunt oferite gratuit pe stradă

Așa funcționează în Japonia. Le dau gratuit!

Toalete multifuncționale

Toaletele din Japonia nu oferă decât funcții de bază. Ei vor face literalmente totul: să ajute persoanele cu dizabilități, să se curățească și chiar să se încălzească. Se pare că singurul lucru pe care nu-l pot face este să vă facă micul dejun, deși probabil japonezii planifică deja acest lucru ca următorul pas!

„Poppers” pentru reducerea stresului

Care este cel mai bun mod de a scăpa de stres? Așa e, înveliș cu bule. De aceea, în Japonia puteți obține o breloc cu invelis de bule pentru a vă ajuta să scapati de stres.

Uși automate la taxi

Majoritatea taxiurilor din Japonia au uși automate, datorită cărora nu vei fi niciodată informat că le-ai închis.

Hoteluri pentru cei care doresc cu adevărat să doarma suficient

Oamenii le vizitează pur și simplu pentru a avea o odihnă bună. Multa lume vine aici destuld e des pentru a se odihni dupa o saptamana grea la munca.

Drumuri muzicale

În Japonia, există câteva drumuri unde puteți auzi o melodie plăcută în timp ce conduceți. Este vorba de lucrurile mici care te ajută să te distrezi într-o călătorie lungă.

Cat cafenele

Pisicile înseamnă căldura iar japonezii iubesc aceste animale . De aceea au deschis zeci de cafenele care sunt pline cu un număr mare de pisici. Nu vrei să pleci!

Kotatsu: masa încălzită

Nu știm despre tine, dar ne-ar interesa să încercăm să stam sub un astfel de lucru. Kotatsu este o masă cu o pătură care este încălzită de jos. Dezvoltate în secolul al XIV-lea, ele sunt văzute în afara Japoniei numai în cele mai rare ocazii.

Un sistem de anunțuri

În Japonia, există un sistem de difuzoare care se întinde pe întreaga țară. Este folosit pentru a informa oamenii despre situații de urgență, cum ar fi cutremure sau tsunami. Când totul este bine, cu toate acestea, ei pun muzică plăcută pentru public și fac, de asemenea, anunțuri copiilor că este timpul să se întoarcă acasă seara.

Și, în final, șansa de a dormi la locul de muncă

Ce faci când te simți somnoros la serviciu după ora de prânz? Japonezii au decis că nu are nici un rost să se lupte cu această dorință comună și au dat tuturor dreptul legal de a dormi la locul de muncă.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 imagini isterice care arată relația extraordinară pe care o au surorile 15015 greșeli de neiertat făcute de designeri în Photoshop 558

Bunicii care ajută la creşterea nepoţilor trăiesc mai mult – conform unui nou studiu 167Localitatea cu cei mai puturosi oameni din Romania. Prefera sa moara de foame pentru ca munca-i grea si cere timp 12366Un tânăr de doar 23 ani transformă anvelopele vechi în ceva frumos și util, ajutând astfel planeta. 507324 de oameni care incalcă orice regulă intr-un mod absolut hilar 357Mesajul lui Adi Despot, la Sibiu: “Viitorul poate exista şi poate fi frumos” 5818 Invenții geniale care există insa numai în Japonia 1970Porumbelul Nicobar, pasărea care pare pictată de cel mai ilustru artist 154TEST: Descoperă cât de mult poți avea încredere în ochii tăi ! 381
SuperClipuri.com 2021