SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum arată şantierul drumului expres inaugurat de Liviu Dragnea cu 5 zile înainte să fie arestat. „Nici borduri nu-s capabili să pună!"
Cu 5 zile înainte de a fi arestat, Liviu Dragnea a lansat cu mare fast lucrările la primul tronson din drumul expres Craiova – Piteşti. La o zi după inaugurare, au apărut fotografii care demonstrau că utilajele au fost retrase din zonă imediat după ce liderii PSD au plecat de la faţa locului. Aşa s-a aflat că Dragnea a inaugurat, de fapt, punerea bordurilor pe drumul tehnologic, paralel cu drumul expres. „Nici borduri nu-s capabili să pună”.


Omul de afaceri craiovean Horaţiu Buzatu a postat pe contul său de facebook o fotografie care demonstrează că pe şantierul drumului expres Craiova – Piteşti lucrările bat pasul pe loc. Fotografia a fost făcută luni, 10 iunie, înainte de ora 16,00.

„În sfârşit, după o oră şi jumătate am ieşit din Balş. Aşa că m-am oprit să văd care mai este stadiul lucrărilor la autostrada Craiova – Piteşti, despre care recent-întemniţatul Dragnea zicea că va fi gata la anul, pentru că vor munci 24 de ori din 24 …După cum se vede din imaginea luată chiar acum, pe şantier nu s-a stat degeaba: în două săptămâni au mai pus încă două borduri. Acum sunt deja douăştrei”, a scris Horaţiu Buzatu.

Oamenii au comentat imediat postarea. „Nici borduri nu-s capabili să pună”, „Lucrează cu spor, se vede. Oare cât mai vor să mintă? Dragnea e unde îi e locul. Ruşine!”.

În ziua de 22 mai, nu au fost inaugurate lucrările la drumul expres Craiova – Piteşti, aşa cum au anunţat Liviu Dragnea şi ministrul transporturilor, Răzvan Cuc.
Conform CNAIR, s-a început montarea bordurilor pe drumul tehnologic care este paralel cu drumul expres şi pe unde vor circula utilajele care vor lucra la drumul de mare viteză.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Momentul în care o groapă uriașă a înghițit 21 de mașini din parcarea unui mall 98Fotografii amuzante, surprinse din greşeală, care îţi fac CREIERUL să se BLOCHEZE 1820

Esti destul de curajoasa sa incerci provocarea PLANK? Dureaza numai 28 de zile si e valabila si la barbati 195120 de persoane care au dat o a doua șansă lucrurilor lor vechi, iar rezultatele au fost uimitoare 18319 modele de tatuaje albe care arată magic 32Nivelul de cultură al unui bărbat se măsoară în atitudinea lui față de o femeie 23310 motive surprinzătoare pentru care nu puteți obține un somn bun 1681Wow ! Cea mai talentata piranda din Galati a cantat in fata juratilor. Narcisa are 17 ani, e frumoasa foc si e MARITATA ! - VIDEO 3743820 de imagini impresionante care dezvăluie multe despre lumea in care traim 905Dupa 15 mai incepe relaxarea, dar gradual.Batranii peste 65 de ani sa stea linistiti, nu-i ia nimeni de acasa sa-i duca in carantina 1051
SuperClipuri.com 2022