SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Ce se întâmplă cu adevarat în spatele scenei la prezentarile de moda Victoria’s Secret, putine persoane stiu acest lucru
Spectacolul anual de modă Victoria’s Secret este întotdeauna un eveniment mult asteptat de toata lumea. Pregătirile pentru acest spectacol de lux durează cel puțin un an, iar invitațiile de participare la spectacol sunt trimise celebrităților și altor persoane atent selectate.

Filmările au loc cu câteva zile înainte de premiera. Până în 2013, toate spectacolele Victoria’s Secret au avut loc în SUA și o dată la Cannes, Franța. În ultimii ani, locațiile spectacolului s-au extins în mod semnificativ în părți din Europa și Asia.

Cu toate acestea, noi am decis să mergem mai departe și să aflăm mai mult decat ce arată acest spectacol, si ce se intampla în spatele draperiilor și ce se întâmplă în cabinele de proba ale modelelor.

Lunile de formare fizică intensă și dieting sunt în trecut și acum au doar câteva zile să finalizeze totul și să facă tot posibilul pentru a arăta uimitor. În ziua stabilită, spectacolul este filmat de două ori pentru a obține cele mai bune fotografii pe cameră.

Zbor

Modelele zboară spre destinație pe un avion colorat roz – pentru a se potrivi cu, culoarea companiei. Sponsorii, operatorii, jurnaliștii mass-media mondiale, bloggeri și alte persoane care participă la procesul de prezentare merg pe același avion cu aceeaștia.

Toate modelele poartă haine create special pentru zbor, dat fiind că toata lumea incepe sa e pozeze imediat ce avionul a aterizat la destinatie.

Rochii roz

În spatele perdelelor, modelele prezintă pentru fotografi și poarta haine roz, care au devenit un atribut de neînlocuit al spectacolului din culise. Aceste haine pot fi achiziționate pe site-ul oficial și vă vor ajuta să vă simțiți ca un „Înger” înainte de spectacol.

Echipa

Numărul de produse cosmetice folosite pentru a pregăti un model pentru spectacol este șocant – mai mult de 40 de sticle de spray de păr și în jur de 150 de articole de lustruire.

Bronz

Culoarea ideală a pielii contează și există un specialist responsabil pentru aceasta. Începe să lucreze cu câteva modele cu 1-2 zile înainte de spectacol, cu alții – cu o zi înainte de spectacol. Sarcina lui este de a găsi tonul ideal pentru fiecare model. Mai mult, trebuie să facă conturul pentru a accentua anumite părți ale corpului.

Machiaj

În ziua spectacolului, procesul de machiaj și coafură durează aproximativ 5 ore. Artiștii de machiaj creează imagini naturale care îmbunătățesc ochii. Pentru a face acest lucru, ei folosesc o multime de trucuri care le face pe femei sa arate perfecte in momentul in care defileaza.

coafurile

O întreagă echipă de profesioniști lucrează din greu la coafurile modelelor. Ei folosesc un stil special numit „valuri de plajă” – păr tulpiniat care arată ca parul aflat in vant . Pentru a arăta și mai natural, clemele de păr sunt utilizate pentru a încurca încuietori nu mai mult de câteva secunde și fiecare în direcții diferite.

Alimente

Spectacolul de modă Victoria Victoria poate fi destul de dur pentru toți participanții săi. Unele „îngeri” pot cântări până la 44 kg datorită pietrelor încrustate. Când țineți cont de acest accesoriu greu, este necesar să aveți suficientă energie pentru a trece prin fotografii și filmări . Acesta este motivul pentru care modelele preferă să mănânce ceva nutritiv, cum ar fi un baton proteic sau un sandwich din pâinea integrală înainte de spectacol.

Cu toate acestea, jurnaliștii spun că există o mare varietate de alimente nasanatoase și, uneori, există chiar alcool în spatele perdelelor.

Fantasy Bra

În fiecare an, un nou model este ales pentru a purta sutienul de lux. În acest an, modelul brazilian Lais Riberiro a prezentat Fantasy Bra, estimat să coste aproximativ 2 milioane de dolari.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 Utilizări neașteptate pentru articolele de zi cu zi care sunt complet geniale 276626 de fotografii care prezintă noul nivel de absurditate 5143

Keanu Reeves: Eu nu pot trăi într-o lume în care bărbații își îmbracă soțiile ca pe niște femei usoare! 120318 Oamenii a caror logica este prea ciudata pentru noi 2536Uitati cum sa curatati dulapurile din bucătărie, stropite cu grăsime! 199214 lucruri despre viata din Japonia care ar putea duce in eroare orice strain 395523 de fotografii de la persoane care au avut șansa de a face o fotografii uimitoare! 34914 Metode inedite de transport din întreaga lume 579O fetiţă de 3 ani îl confundă pe un bunic din magazin cu Moş Crăciun – Reacţia lui demonstrează că Magia Crăciunului există 1018Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții 97
SuperClipuri.com 2022