SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Doua doamne de 65 de ani au sărbătorit 30 de ani de prietenie , facandu-si tatuaje! Au mult curaj pentru varsta lor, nu?
Se spune ca prietenia adevărată vă poate ajuta să depășiți orice obstacol din viață. Dar, din păcate, realitatea spune o poveste diferită. Avem atât de multe probleme , incat este dificil să menținem relații – chiar și cu oamenii pe care îi iubim mai mult decât orice! Din cauza acestor lucruri, prieteniile ajung uneori la capăt, dar nu asta s-a întâmplat cu aceste doamne care se cunosc si sunt prietene de 30 de ani .

Am decis să împărtășim o poveste despre modul în care aceste femei au decis să sărbătorească aniversarea prieteniei lor de lungă durată. Și suntem siguri că acest lucru vă va impresiona!

Gândiți-vă la o modalitate frumoasă de a vă marca piatra de hotar pentru prietenie. Ați putea să vă uitați la fotografiile vechi și să vă amintiți timpurile trecute împreună sau să vă dați reciproc daruri și îmbrățișari memorabile. Dar ce poate salva aceste amintiri pentru tot restul vietii tale? Așa e, un tatuaj!

Și exact asta au făcut aceste 2 prietene din Brazilia. Si-au facut tatuaje cu halbe de bere zâmbitoare pe mâini. Fotografia a fost împărtășită de un nepot al uneia dintre femei.

O mulțime de oameni au fost atinși de această poveste deoarece, după cum am spus deja, nu este ușor să mentinem o prietenie după atâția ani. Sperăm că toți cititorii noștri pot găsi pe cineva în care pot avea încredere și pot împărtăși atât momente luminoase, cât și întunecate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

21 de fapte stupide pe care le fac oamenii 128Un parlamentar român cere c@strarea chimică a viol@torilor. „Să-i doară tare din toate punctele de vedere“ 1534

19 fotografii care ne explică clar de ce există atât de mulți oameni perfecți pe internet 90425 de persoane ale căror zile sunt doar o serie interminabila de dezastre 776Când şi cum se va termina pandemia de coronavirus? 20929 de persoane care au apasat butonul de restart al vietii lor 190524 de oameni care nu incalca orice regula intr-un mod absolut hilar 47215 dispozitive anti-furt pe care nu le vei găsi în niciun magazin 436Medicul Ştefan Florian din Cluj a devenit unul din cei mai buni neurochirurgi ai lumii! 1241IGPR: 700 de controale şi peste 100 de dosare penale pentru tăierea ilegală de arbori 9
SuperClipuri.com 2022