SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

14 imagini uimitoare, surprinse la momentul potrivit, pe care nu trebuie să le ratezi
Am văzut aici ce înseamnă să ai noroc să realizezi o fotografie incredibilă, chiar fără să fii un fotograf profesionist.Dar poţi să fii cel mai bun fotograf din lume, uneori, pentru a realiza o fotografie care să fure toate privirile, ai nevoie de noroc. Trebuie să apeşi declanşatorul la momentul potrivit, cu obiectivul îndreptat din unghiul potrivit.

Nu degeaba cei mai buni dintre fotografii profesionişti fac mii, poate chiar zeci de mii de poze până ajung să fie mulţumiţi de rezultatul muncii lor. Din exterior nu pare dificil să faci o fotografie reuşită, dar un ochi format poate distinge o fotografie de excepţie de o poză obosită.

Iată AICI câteva sfaturi pentru a face fotografii de excepţie.

Revenind la aceste fotografii făcute la momentul potrivit despre care pomeneam anterior, hai să vedem câteva imagini uimitoare, despre care vei crede cu greu că nu au fost editate în Photoshop. Să începem cu acest tip din spatele Preşedintelui Obama, al cărui păr a luat-o pe alt…cap.

Citeste continuarea pe: cespun.eu

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

6 lucruri pe care numai 2 persoane din lume le cunosc 2081TRATAMENT NATURISTE: Infecțiile tractului urinar 72

24 de oameni care au dus lucrurile simple mult prea departe 6310 Cuplurile mixte de la Hollywood ne dovedesc că dragostea nu cunoaște limite 106615 ilustratii despre cum arata dragostea atunci cand nimeni nu o vede 371Te sperie facturile? Cum să faci CĂLDURĂ în casă fără să porneşti caloriferele 204Acest barbat a dat buzna in platoul stirilor si i-a turnat Andreei Esca o galeata de apa in cap! 19329Cum să rezolvați toate problemele legate de somn cu usurință 164810 manevre de condus pe care trebuie să le reții odată pentru totdeauna 334215 celebrități care și-au schimbat brusc aspectul și sunt greu de recunoscut acum 121
SuperClipuri.com 2022