SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Câini își iubesc stapanii si stiu sa arate acest lucru in diferite moduri
Cainii sunt cei mai buni prieteni ai oamenilor si cu siguranta acest lucru este bine stiut. Aeste animale sunt unele dintre cele mai loiale si iubitoare. De multe ori am vazut cum cainii si-au riscat viata sa isi salveze stapanii cand se aflau in situatii critice. Este de apreciat ca aceste animale sunt extrem de loiale si oricat de suparati si nervosi am fi ele sunt alaturi de noi si ne ajuta cu tot ce pot.

Chiar si atunci cand apare un copil in familie, cainii sunt extrem de atenti cu acesta si il protejeaza chiar cu pretul vietii lor. Sunt atenti la orice miscare a celui mic si il lasa sa isi fac de cap atunci cand se joaca cu el. Nu de multe ori vedem cum cainii ii pazesc pe copii cand dorm si atunci cand se joaca ii lasa il traga de coada sau de blana chiar daca nu suporta acest lucru.

In acest articol va prezentam o colectie de poze prin care sa va aratam cat de mult isi iubesc cainii stapanii si cum ii slujesc pe acestia.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Il mai tineti minte pe actorul l-a jucat pe Nică a lui Ştefan a Petrei din Amintiri din copilărie? Iata cum arata acum 207716 Momente amuzante in care oamenii au mintit pe rețelele de socializare 221

18 fotografi care au avut noroc, iar fotografiile lor vorbesc mai tare decât cuvintele 117Romania anilor '60 descrisa SUPERB de americani! 79Un singur pahar de vin pe zi seara ne eliberează de stres și ne ajută sa avem un somn liniștit. 198Priviti reactia cainelui cand aude ca trebuie sa mearga la veterinar. Apoi aude un singur cuvânt şi isi revine instant 171Priviti cat de mult s-au schimbat 18 actori celebri in ultimii 20 de ani 1413Acesta e cel mai sigur oraș din România! Are centură cu patru benzi și populația e în continuă creștere 1021Cele 9 neveste ale conducătorilor din Orientul Mijlociu: cum arată și cine sunt 1734Copiii născuți pe data de 1, 10, 19 sau 28 a oricărei luni nu sunt ca toți ceilalți. 10561
SuperClipuri.com 2022