SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Actorul care are o avere de 714 de milioane de dolari, dar trăiește cu 100 de dolari pe lună și este fericit
Actor Chow Yun-Fat plănuieşte să-şi doneze întreaga avere de peste 700 de milioane de dolari mai multor organizații neguvernamentale, potrivit Daily Mail care citează presa chineză.

Chow Yunfat a devenit popular după lansarea filmelor “Crouching Tiger, Hidden Dragon”, “Anna și regele”, “Cool Cooked”, “Monk Bulletproof”, “Pirații din Caraibe” și multe altele.

Deşi a strâns o avere de 714 milioane de dolari, actorul nu cheltuie mai mult de 100 de dolari pe lună. Chow Yun-Fat se deplasează cu transportul în comun şi frecventează magazinele cu preţuri reduse. De asemenea, actorul a folosit un telefon Nokia timp de 17 pe ani, pe care l-a schimbat cu un smartphone în urmă cu doi ani, pentru că telefonul cel vechi se stricase.

„Banii nu sunt cu adevărat ai mei, sunt în posesia mea temporar”, a declarat. „Visul meu este să fiu fericit şi un om obişnuit. Cel mai greu lucru de obţinut în viaţă nu este averea, ci să-ţi menţii pacea interioară şi să trăieşti simplu şi fără griji.”

Milionarul practic nu cumpără lucruri noi. Nu este interesat de ceasuri scumpe, mașini și haine de designeri. Este îmbrăcat modest de la un supermarket obișnuit, cumpără haine la reduceri, și nu-i pasă de opinia publică.

De-a lungul timpului, Chow Yun-Fat și soția lui s-au implicat în mai multe campanii umanitare. Cuplul nu are copii.

Chow Yunfat își sărbătorește aniversarea de 62 de ani cu soția sa Jasmine Tan.

sursa: https://www.digi24.ro

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

12 descoperiri arheologice care au schimbat istoria 61022 de celebritati pentru care se pare ca timpul se opreste in loc si nu mai imbatranesc 731

11 Oameni ghinionisti care nu vor să-și amintească de acea zi 291919 Creații de designeri care sunt unice și teribile în același timp 377Cele mai EFICIENTE si ieftine metode sa scapi de riduri si sa reduci PORII 1479(FOTO)FEMEIE PE MOTOR.Povestea româncei plecate în lume cu motocicleta, pe care pandemia a "închis-o" în Arabia Saudită 177„Elevii pleacă demotivaţi total de la şcoală şi sunt convinşi că sunt proşti, pentru că nu fac faţă manualului" 181Tipuri de tensiune musculară, cauzată de emoții 96Acest baietel a distrus cererea in casatorie a mamei sale. Familia sa are o poveste amuzanta de spus de-a lungul anilor. 748Soldații nostri fac drifturi cu tancurile pe gheață! De ce se acordă o importanță atât de mare zonei Arctice? 135
SuperClipuri.com 2021