SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

21 de fotografii care demonstrează în mod clar ce inseamna gelozia adevărată
Gelozia este de obicei judecată. Dar dacă acest sentiment aparent negativ este oarecum util? De exemplu atunci cand vedem pe cineva ca ne admira persoana iubita ar trebui chiar sa fim gelosoi? Sau atunci cand vedem ca un priten si-a cumparat o masina mult mai noua si mai frumoasa decat a noastra, in acele momente gelozia apare involuntar insa daca nu actionam in nici un fel aceasta ramane la fel de inofensiva ca si la inceput.

In acesta articol va prezentam 21 de poze care ne arata ce inseamna cu adevarat gelozia. Aceasta nu se manifesta doar la adulti ci si la copii si chiar si la animale atunci cand vad ca acordam atentie altcuiva si nu lor. Priviti aceste poze si o sa vedeti ce inseamna gelozia pura din ochii acestor persoane.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Andra și fetița sa, Eva, cântă împreună. Uite ce voce are cea mică! 48720 de modalități „perfecte” de a începe ziua 55

Echipa Diaspora Europeană (Germania) a vorbit cu patronul german, de pe plantația de sparanghel, dar și cu românii de acolo ! - diaspora europeană 104Istoria impresionantă de viață a solistei brunete din legendara trupă ABBA 196813 poze găsite în cărțile pentru copii care ridică o tonă de întrebări 945Sper că nu te mai învinovățești pentru dragostea pe care nu ai primit-o... 10318 poze istorice care ne arata o parte mai putin stiuta a istoriei noastre despre care nu se vorbeste 127320 de fotografii perfecte pentru care orice fotograf și-ar vinde sufletul 35O AFIRMAȚIE INTERESANTĂ… ”DACĂ ALBINELE VOR DISPĂREA, OMENIREA VA MAI SUPRAVIEȚUI 4 ANI, CEL MULT” 78Aceste animale ne dovedesc ca natura stie cum sa potriveasca pefect lucrurile 696
SuperClipuri.com 2022