SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Acesta este motivul pentru care familia regală nu-și folosește niciodata numele de familie
În ciuda faptului că sunt persoane extrem de cunoscute in intreaga lume nimeni nu le stia numele de familie. Regina Marii Britanii și Familia Regală folosesc rar numele lor – așa de rar, de fapt, că unii cred că nici măcar nu au. Putine persoane stiu care este de fapt numele lor si de ce le folosesc atat de rar in aparitiile publice.

De fapt, monarhii britanici nu folosesc în general numele lor de familie, deoarece nu au nevoie de el. Sunt atât de faimoși încât sunt cunoscuți chiar și fără astfel de formalități.

Totul a fost schimbat insa in anul 1917 in urma unei decizii a regelui. Lucrul era că regele George era din Casa Saxe-Coburg și Gotha . Acest nume de familie este de origine germană, care a adus în minte asociații neplăcute în timpul Primului Război Mondial.

Regele a decis să schimbe numele nepopular al dinastiei sale la ceva mai plauzibil și a ales numele Windsor după unul dintre castelele deținute de familia regală. Cu toate acestea, George V nu a schimbat doar numele dinastiei – el a făcut de asemenea Windsor numele oficial al întregii familii britanice regale.

În 1947, prințesa Elizabeth s-a căsătorit cu Philip Mountbatten, prințul Greciei și Danemarcei, care servise în marina regală britanică. Rezultatul a fost că actualul nume de familie al familiei regale este  Mountbatten-Windsor , deși nu este obligatoriu nici să le folosească.

Un fapt interesant: Regina Marii Britanii nu are pașaport. Acest lucru nu o împiedică să călătorească liberaaa în lume. Se pare că un monarh de guvernământ nu poate avea nici măcar un astfel de document, deoarece nu se pot elibera .In Marea Britanie, este emis în numele Maiestății Sale. Pentru a traversa orice graniță, Regina trebuie doar să arate o factură cu profilul ei pe ea.

Majoritatea probabil că ai auzit că regina nu are nevoie de nici un permis de conducere .

După cum am spus deja, membrii familiei regale nu sunt obligați să-și folosească numele de familie, deși în anumite cazuri (cum ar fi atunci când studiază la școală) trebuie să mai aibă.

De exemplu, prințul William și prințul Harry au servit în armata regală sub aliasul  Țării Galilor , deoarece tatăl lor este prințul Țării Galilor. Alte nepoți ale reginei (urmașii prințesei Anne) au luat numele de familie al tatălui lor, Phillips . Și încă o altă nepoată a reginei Elisabeta, fiica lui Prince Edward, se numește  Windsor  – fără adăugarea „Mountbatten”.

Nu este greu să te pierzi fără speranță în toată această diversitate de nume și titluri! Deci, nu este o surpriză faptul că acum 100 de ani, Familia Regală preferă să nu foloseasca  numele lor de familie.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

A fost refuzat crezand ca este sarac!! Insa in doar doua secunde primeste o lectie greu de uitat!!! 361Studiile arată că pomii au sentimente! 62

8 oameni nerușinați din cale afară! Le lipsesc cei 7 ani de acasă! 3225VIDEO: Un grăsan a fost înjosit la şcoală de fata pe care o plăcea, dar peste 5 ani s-a răzbunat! 403Românul umilit şi forţat să lucreze fără odihnă de către angajatorul său din Danemarca a câştigat în instanţă daune morale enorme 595910 utilizări ale aspirinei despre care putina lume stie, este mai mult decat o simpla pastila 726Reclame vs. realitate: Un proiect fascinant despre mâncare fast food 199Taranca de la Coada VACII a ajuns in AMERICA , a uitat limba Romana si acum ataca toti ROMANII !!! Fi-Mi-Ar Scarba !!! 1454018 Oameni care știu ce înseamnă să fii nefericit mai bine ca oricine 106215 fotografii care ne dovedesc ca lumea inca poate sa fie un loc mai bun 149
SuperClipuri.com 2021