SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

20 de celebrități care s-au dovedit ca au legaturi neasteptate
Oamenii de știință sunt de acord că toți avem strămoși comuni. Acest lucru este dovedit de oamenii din fotografiile pe care urmează să le vezi. Aceste celebrități s-au dovedit ca au legaturi neasteptate.

1. Meryl Streep și Brooke Shields

Actrita Meryl Streep si Brooke Shields sunt verisoare de gradul I. Tatăl lui Meryl Streep și mama lui Brooke Shields împărtășesc aceiași strămoși de origine germană.

2. Madonna și Celine Dion

Pop-starul Madonna și cântăreața canadiană Celine Dion sunt de fapt surori îndepărtate. Studiul genealogiei și informațiilor obținute din arhive a arătat că strămoșul comun al Madonnei și al lui Celine Dion este un dulgher care a trăit în secolul al XVII-lea.

3. Madonna și Hillary Clinton

Aceste două femei puternice și independente sunt de fapt verisoare de gradul al zecelea. Hillary Clinton a confirmat acest lucru in show-ul lui Ellen DeGeneres. Ellen, apropo, este o rudă îndepărtată a lui Kate Middleton.

4. Barack Obama și Ben Affleck

Unul dintre rudele celebre ale fostului președinte al Statelor Unite este actorul, scenaristul și regizorul Ben Affleck. Legatura lor comună relativă (la gradul XX) a fost John Savage.

5. Brad Pitt și Barack Obama

Relația lui Obama cu Brad Pitt este mai apropiata decât cea cu Affleck. Actorul și politicianul sunt veri de gradul al noualea. Legatura lor relativ comună a fost Edwin Hickman, care este strâns legată de Regina Elisabeta a II și Marilyn Monroe.

6. Steven Spielberg și Gwyneth Paltrow

Renumitul regizor Steven Spielberg este nașul fermecătoarei Gwyneth Paltrow. Ei petrec timpi împreună, la fel ca celelalte rude.

7. Antonio Banderas și Dakota Johnson

Antonio Banderas s-a căsătorit cu Melanie Griffith, care a avut o fiică pe nume Dakota din căsnicia sa anterioară cu Don Johnson. Cariera femeii în cinematografie a început cu filmul Crazy in Alabama, regizat de tatăl său vitreg, Antonio Banderas.

8. David Beckham și Elizabeth Hurley

Minunata Liz Hurley este nașa copiilor lui David și Victoria Beckham.

9. Joaquin Phoenix și Ben Affleck

Sora lui Joaquin Phoenix Summer este căsătorită cu fratele mai mic al lui Ben, Casey Affleck.

10. Jason Momoa și Zoe Kravitz

In viața reală, Jason este căsătorit cu actrița Lisa Bonet. Are o fiică, Zoe, din prima căsătorie cu Lenny Kravitz, iar fetița este o actriță și un model talentat. Relația dintre tatăl vitreg și fiica vitregă se bazează pe înțelegerea reciprocă .

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Nu pot sa cred asa ceva ! Ziua este CERSETOARE, iar Noaptea o domnisoara ATRA‚GA‚TOARE ! Toata lumea a ramas uimita cand a vazut acest filmulet - VIDEO 1705416 benzi desenate care ne prezinta natura controversată a fetelor 103

4 Romani si un Englez au rupt scena la Romanii au Talent pe muzica populara. Andi Moisescu in lacrimi "Bravo, tata!" 17965O mamă ilustrează durerea creșterii unui copil și ne-a făcut să plângem și să râdem în același timp 52Oamenii împărtășesc fotografii ale părților lor neobișnuite ale corpului, iar internetul este uimit 48220 de pisici care par atât de furioase, incat nu vrei să te apropii 330Zodii care fac copii deștepți și descurcăreți. Moștenire genetică de top 101010 fotografii care ne arată puterea voinței umane 71Cum sa supravietuiesti unui INFARCT cand esti singur ! Distribuie acest articol care poate Salva Viata multor Persoane.. 2027Profesorul ATEU umilit de elev. Demonstrația școlarului a rămas în ISTORIE 1177
SuperClipuri.com 2022