SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

19 lucruri nebune care s-ar putea întâmpla numai în China
„Nu am fi făcut-o!” – acesta este gândul pe care mulți turiști îl au când vizitează China. Principala atracție a țării este rezidenții săi – cu propriile tradiții, reguli și, uneori, obiceiuri amuzante. Acest articol vă va spune despre evenimente interesante și chiar lucruri uimitoare care ocazional au loc în această țară.

1. În China, puteți participa la concursuri în care oamenii trebuie să mănânce ardei iute în timp ce sunt scufundați într-o piscină. Sperăm că lupta merită premiul.

2. Am menționat deja că populația Chinei este imensă? Iată o fotografie dintr-o stațiune din China.

3. Îngrijirea peștilor în cavourile claviculelor este o tendință populară în China pentru fete pentru a arăta cât de slabe sunt.

4. Frizerii își folosesc imaginația la maxim.

5. Dacă doriți să vă relaxați, nu trebuie să mergeți la un spa. Puteți găsi o masseuză peste tot.

6. Exercițiile în aer liber ajută oamenii chinezi să rămână în formă bună.

7. China este regina falsurilor și nu încetează niciodată să ne uimească cu creativitatea.

8. Dacă vreti o manichiură , fiecare deget trebuie să strălucească.

9. După o săptămână de muncă grea, mulți chinezi si-au pus pijamalele și le-au purtat până luni. Se numește modul „weekend” și include ieșirea, cumpărăturile și mesele în restaurante.

10. Chinezii poartă întotdeauna un termos cu apă fierbinte cu ei. Consumul de apă caldă ajută la prevenirea multor boli. Dacă te îmbolnăvesti? Bea apă!

11. Foarte puțini oameni se îngrijesc de confort în China. Puteți cumpăra un bilet fără scaun, chiar și pe un tren de lungă distanță.

12. Alimentele lor stradale sunt foarte exotice. Vrei un scorpion pe un baston?

13. Fasolea este foarte respectată în cultura chineză. O înghețată din mazăre este considerată aproape un desert național.

14. Aceasta este reacția chinezilor la blondele cu ochi albastri.

15. Chiar și un european cu părul brun se poate simți ca o stea aici.

16. Traficul rutier în China este un univers cu totul nou, cu propriile sale reguli, greu de înțeles de către străini.

17. Mulți locuitori din China trebuie să poarte măști medicale datorită aerului prea poluat. Pentru a face să arate frumos, au transformat aceste măști într-un accesoriu cu adevărat trendy.

18. Având dinții „vampiri” este o tendință neobișnuită pe care o doresc mulți oameni asiatici. Dacă natura nu ți-a oferit colții ascuțiti, poți să o corectezi cu ușurință la un dentist.

19. Ei devin foarte obosiți în viața de zi cu zi și de aceea pot ușor adormi în orice moment, în orice loc.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Medic român despre coronavirus: În caz de epidemie „fiecare va trebui să se descurce pe cont propriu” 10675Alimentaţia si pH-ul: 5 sucuri anticancerigene si alcalinizante 522

Acesti milionari nu cumpara iahturi si insule, dar salveaza mii de copii! 295610 celebrități ale căror părinți au fost și ei renumiți cândva 58130 Exemple extraordinare de ambalaje inutile care umple planeta cu deșeuri 96Uită de benzină sau motorină. Mașina care merge 5.000 km cu 2 L de APĂ – Invenția unui inginer român 185731 Fotografii istorice extrem de rare care vă vor taia rasuflarea 837Medic german: ’’Toată lumea trebuie să știe că apa alcalină omoară cancerul!”Cum se prepară: 56593Vitamina B-12 nu trebuie sa ne lipseasca din dieta. Este atat de importanta incat metabolismul fiecarei celule depinde de ea 91210 copii care au devenit faimosi in intreaga lume datorită frumuseții lor 54
SuperClipuri.com 2022