SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Regula de aur a lui Valeriu Popa: ”Nu purtați niciodată haine Second Hand…”
Supranumit și geniul misterios al românilor, grație calităților sale paranormale incredibile de diagnosticare și tratament, Valeriu Popa a lăsat moștenire lumii o serie de reguli de viață pe care merită să le luați în seamă.

Nu purtați haine de la Second Hand (mâna a doua)
Nu există persoane care să nu aibă în casă măcar o icoană. Dar, potrivit lui Valeriu Popa, atunci când o achiziționăm trebuie să fim foarte atenți să nu o cumpărăm de la hoți, deținuți sau oameni negativi, pentru că energia stocată în acest obiect ne atacă grav sistemul imunitar.

De asemenea, pentru a ne merge bine în viață nu trebuie nici să purtăm haine cumpărate de la second hand, dar nici să dăruim fără suflet curat, altor persoane, hainele noastre de care nu mai avem nevoie. Și asta pentru că obiectele de îmbrăcăminte păstrează câmpul energetic al stăpânului.

Lăsați problemele la ușă!
Atunci când ajungeți acasă, încercați să nu intrați pe ușă cu probleme și supărări, ci lăsați-le pur și simplu afară din locuința dumneavoastră. Iar dacă locuiți într-o casă în care au existat tot felul de spaime sau regrete, rugați-vă și iertați și astfel de va anula tot răul.

De asemenea, Valeriu Popa ne învață să vorbim cât mai puțin la mobil, pentru că ne atacă zona genito-urinară. Nu în ultimul rând, nimeni nu trebuie să mănânce într-un loc apăsător. Alimentele trebuie consumate binecuvântate de Divinitate pentru că altfel mâncarea va fi o adevărată ”otravă”.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Încă un ministru român s-a făcut de râs la Bruxelles. „Dăncilul de la Ministerul Muncii a încurcat foile la Bruxelles“ 1698Priviti sclavia la care sunt supusi muncitorii români pentru doar 600 de Euro, doar sa faca BANI pentru familiile lor! 16052

22 de fotografii rare care afișează istoria dintr-un alt unghi 3949Trebuie să stim ! Ce drepturi si obligații avem in fata unui POLITIST LOCAL! 440520 de fotografii emotionante care ne dovedesc ca banii nu pot cumpăra fericirea 59Cele mai fericite semne ale zodiacului, în 2020 116515 alimentele pe care trebuie să le consumați pentru a scăpa de durerea articulară 330920 de frizeri care au avut un singur lucru de facut si au esuat complet 262021 de persoane a caror logica este greu de inteles 796BANC: La doctor, cu o problema jenanta 868
SuperClipuri.com 2020