SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum se alege un pepene verde perfect: sfaturi de la un fermier cu experiență
Cine nu iubește pepenele verzi? Majoritatea oamenilor sunt obsedați de acest fruct delicios și răcoritor. Uneori credem că, dacă nu sunteți un fermier cu experiență, cumpărarea unui pepene verde suculent, gustos, complet copt și dulce este o reala loterie si trebuie sa ai noroc sa il nimeresti. De fapt, puteți spune dacă un pepene verde este copt fără să-l tăiați. De multe ori am mers la cumparaturi si am dat gres in alegerea fructului perfect, insa de acum nu trebuie sa ne mai facem griji in aceasta privinta. Daca stim la ce sa fim atenti totul o sa fie mult mai simplu si mult mai usor.

Noi in acest articol va prezentam cateva sfaturi pe care le puteti urma pentru a alege un pepene verde perfect copt.

Punctul galben, cunoscut ca spotul de câmp, este locul în care pepene verde se odihnea pe pământ. Pepenele verzi au mereu pete galbene sau chiar galben-portocaliu, nu alb.

Aceste pete maro de pe pepenele verde înseamnă că albinele au atins părțile polenizatoare ale florii de mai multe ori. Mai mult polenizare, mai dulce este fructul.

Mulți oameni nu știu că agricultorii diferențiază pepenele verzi de sex. De exemplu, „băieții” sunt mai mari, au o formă alungită și un gust apoas. „Fetele” au o formă rotunjită și sunt foarte dulci.

Este mai bine să nu alegeți nici cel mai mare, nici cel mai mic pepene verde. Selectați un fruct de dimensiuni medii. Și notați, vă rugăm: mari sau mici, pepenele verde ar trebui să se simtă greu pentru dimensiunea sa.

O coada uscata indica faptul ca pepene verde este copt. Cu toate acestea, în cazul în care coada este verde, probabil înseamnă că pepene verde a fost luat prea curând și nu va fi copt.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Un elev era umilit de colegii săi de luni de zile. Drept urmare, profesoara decide să facă ceva complet neaşteptat 99278 Milioane euro ”România face milioane din amenzile de coronavirus”. Oare cum vor fi cheltuiti banii? 111

12 sfaturi psihologice inteligente pe care le puteți folosi în fiecare zi 12694 Adevaruri murdare pe care producatorii de sticle de Apă nu vor să le stii 1762Top 10 cele mai mici țări din lume despre care nu știați ca exista 27195 lucruri pe care sa le faci cu partenerul tau inainet de somn daca vrei ca in casa voastra sa domneasca fericirea 7899Oamenii care renunță la micul dejun sunt mult mai dispusi unui atac de cord 86Femeia mergea pe strada.. si deodata vezi ce s-a intamplat cu ea.. O istorie incredibila - vezi VIDEO 106170Scolile din Romania un pericol pentru elevi ? In timp ce sustineau teza tavanul clasei a cazut !! 66Cum sa supravietuiesti unui INFARCT cand esti singur ! Distribuie acest articol care poate Salva Viata multor Persoane.. 2027
SuperClipuri.com 2021