SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Cum trebuie să folosești ghimbirul pentru a curăța plămânii de tutun, chiar dacă nu ești fumător
Ghimbirul e un condiment care acționează ca un medicament pentru organismul uman. Cel mai enervant în această perioadă a anului este simptomul de tuse înecată, provocat de acumularea în exces a mucoasei în plămâni.

Ghimbirul este eficient în tratarea acestei probleme și poate elimina mucusul din plămâni într-o singură noapte.

Ai nevoie de o lingură de ghimbir proaspăt sau praf de ghimbir (se găsește ușor în comerț), o jumătate de lingură de miere, o linguriță de ulei de măsline, o jumătate de lingură de făină.

Mai ai nevoie de bandă adezivă și șervețele. Amestecă făina cu mierea și adaugă treptat praful de ghimbir și uleiul de măsline.

Fixează compresa pe piept cu banda adezivă și las-o să acționeze peste noapte. Acest tratament este recomandat și copiilor, însă compresa în cazul lor nu trebuie lăsată mai mult de 2-3 ore.

Trebuie să ții cont că vei transpira mult, însă te vei trezi cu o respirație îmbunătățită. Plămânii vor fi curățați de toxine, deoarece acestea se eliberează prin transpirație.

Dacă îți dorești să scapi de câteva kilograme în mod sănătos, îți propunem să încerci dieta cu lămâie și ghimbir. Este foarte eficientă, nu este restrictivă, iar rezultatele sunt pe măsura așteptărilor.

Lămâia și ghimbirul favorizează pierderea în greutate, fără a afecta sănătatea. Poți ține dieta de la o săptămână până la o lună și poți slăbi aproximativ 2 kg săptămânal. La capătul unei luni în care vei respecta dieta cu lămâie și ghimbir vei avea cu 7-8 kg mai puțin.

Lămâia este un antioxidant puternic. Pe lângă faptul că întârzie îmbătrânirea, favorizează eliminarea toxinelor, reduce balonarea și combate retenția hidrică.

Ghimbirul este recunoscut pentru proprietățile sale antiinflamatorii. În plus, își aduce contribuția la buna funcționare a sistemului digestiv și contribuie la accelerarea metabolismului.

Din combinarea acestor două alimente rezultă un produs natural, care ajută la pierderea în greutate. Cele două ingrediente pot fi administrate sub formă de infuzie sau pot fi consumate sub formă de dressing pentru salate.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

15 pui din regatul animalelor care sunt mai mult decât drăguți 49Nu e benefică doar atunci când o bei. Iată 8 moduri inedite în care poți folosi cafeaua! 995

17 oamenii ale căror slujbe ar putea fi mai grele decât a ta, și acum vei vedea de ce 197421 de rochii care arată total diferit cand sunt purtate de modele sau de diferite celebritati 1234Efectele usturoiului luat dimineaţa, pe stomacul gol, peste asteptarile oricui 3444E cea mai scumpa sticla de whisky vanduta vreodata! Pretul exorbitant platit pe o sticla cu bautura veche de 60 de ani! 12820 de oameni care ar fi trebuit să stea inchisi in casa pentru a evita problemele 656ASTA NU DISTRIBUIE NIMENI: MISIUNEA MEDICILOR ROMÂNI ÎN ITALIA S-A ÎNCHEIAT CU SUCCES. FELICITARI! 1221 de momente unice pe care doar iarna avem ocazia sa le vedem 4212 semne pe care corpul le transmite atunci cand consumam prea mult zahăr 3196
SuperClipuri.com 2022