SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Tren privat! Din Bucuresti până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei
Trenul operat de compania privată parcurge distanţa până la mare în două ore şi 15 minute, iar un bilet costă 40 de lei, potrivit Mangalia News.

Trenul pleacă din Capitală la ora 9:55 şi ajunge după două ore la Constanţa; o altă rută operată de aceeaşi companie este Ploieşti-Braşov, cu opriri în Câmpina, Sinaia, Buşteni, Azuga şi Predeal.

Un bilet pe această rută costă 13 lei.

Trenul administrat de operatorul privat Softrans pleacă din Craiova la ora 6:45, apoi din Bucureşti-Nord la ora 10:15 şi soseşte la Constanţa la ora 12:29.

Preţul biletului este de 70 de lei/călătorie pe ruta Craiova-Constanţa şi de 40 de lei pe Bucureşti-Constanţa, sensibil mai mic decât la operatorul de stat CFR Călători (94 de lei pe Craiova-Constanţa, respectiv 62 de lei pe Bucureşti-Constanţa).

Tariful Hyperion este aproximativ la același nivel al celui practicat de transportatorii auto, care percep între 40 şi 50 de lei pe călătorie, varianta cu trenul având însă avantaje nete faţă de cea cu microbuzul sau autocarul.

„Garnitura aceasta a trenului Hyperion către litoral este cea care a circulat, în perioada anterioară, pe ruta către munte (Craiova-Bucureşti-Braşov), iar de la 1 septembrie va porni şi cealaltă garnitură către munte. Ca noutate, în acest an trenul către litoral nu se va mai opri la sfârşitul sezonului estival, ci va circula permanent pe ruta Craiova-Bucureşti-Constanţa, pentru că şi în sezonul rece avem suficientă cerere”, a declarat Nicolae Mihai, directorul general al companiei Softrans, operatorul trenului Hyperion.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

10 celebrități care au purtat aceeași ținută de mai multe ori și încă arată uimitor 107Norul de fum toxic din Cernobîl a ajuns deja în Belarus și se apropie de Moldova și România 18

10 celebrități ale căror părinți au fost și ei renumiți cândva 5819 actrițe de la Hollywood care s-au antrenat din greu pentru un rol important, iar munca lor merită admirație 46421 de fotografii in care oamenii striga literalmente dupa ajutor 1216Corona și REFUGIAȚII - un virus face politică .Depistați POZITIV 21 de refugiați 154Cum arătau aceste 20 de produse când au apărut pentru prima oară si cum arata ASTAZI 340625 de fotografii care arată ce este ascuns în spatele lucrurilor obișnuite 2571Oamenii de știiță confirmă, a fi într-o relație fericită, te îngrașă! 120Foarte trist si Emotionant ! Iata ultima melodie a Denisei Manelista inainte sa moara ! Nu a mai apucat sa o lanseze oficial ! - VIDEO 15817
SuperClipuri.com 2022