SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

9 persoane care au reușit să vândă gunoi pentru o mulțime de bani
Multi dintre noi aruncam obiectele de prin casa de care nu mai avem nevoie. Chiar daca unele lucruri pot sa semene din intamplare cu ceva impresionant majoritatea tot ca si rest menajer in consideram si il aruncam cat mai repede sa nu il mai avem in casa. Insa se pare ca sunt oameni care au reusit sa faca o multime de bani din vanzarea de obiecte vechi sau de tot felul de articole extrem de ciudate pe care lumea in mod surprinzator le cumpara.

În Coreea de Sud, oamenii care mănâncă in fata cameri câștigă milioane de vizualizări pe YouTube. Aceste videoclipuri sunt ceea ce ei numesc, Mukbang. Celebritățile Mukbang, cum ar fi HyuneeEats, de exemplu (ea are mai mult de 400.000 de abonați), câștigă 10.000 de dolari pe lună, consumând porții uriașe de alimente diferite, de la fidea, până la burgeri și sushi.

Un cuplu din Statele Unite, Sean și Rikki McEvoy, a cumpărat un pulover de sport vechi într-un magazin de îmbrăcăminte second hand pentru 58 de cenți. Ei au aflat mai târziu că puloverul aparținea unui legendar fotbalist american, Vince Lombardi Jr., în anii ’50. Cuplul a reușit să  vândă puloverul în sine pentru 43.000 de dolari la o licitație.

Persoana pe nume Zack „Danger” Brown a decis să folosească platforma crowdfunding, Kickstarter pentru a  colecta bani pentru a găti un lot de salată de cartofi. Doar a cerut 10 $, dar abonații au ajuns să-i colecteze un  total 55.422 $.

La concertul de la Frankfurt am Main, cântăreața, Justin Bieber, a aruncat unul dintre adidașii săi în public. Tipul norocos care a prins-o a afișat pantoful pe eBay unde a fost vândut pentru 62.000 de dolari. Destinul acestui Yeezy este necunoscut, dar partenerul său stâng are propria sa paginăInstagram .

Imprimarea unui mesaj de pe Internet, spunând „Orice ar putea fi arta. Acest post este arta”, a fost vândut pe eBay pentru 90.900 de dolari la doar 36 de ore după începerea licitației.

Un englez, Christopher Herbert, a găsit o bucată de clei uscat asemănător cu capul lui Homer Simpson de la The Simpsons, un sitcom animat în timp ce-și curăța apartamentul. El a pus-o la licitație pe eBay și a fost foarte surprins să vadă lupta care a urmat peste acest articol amuzant. Blob-ul a fost în cele din urmă vândut pentru $ 239,000.

Un student aspru numit Alex Tew a vrut să câștige bani pentru studiile sale și a creat un  site în care fiecare pixel era în vânzare pentru un dolar. Comanda minimă a fost de 100 pixeli, iar cei care le-au cumpărat ar putea plasa publicitatea proprie pe aceasta cu un link către site-ul lor. Alex a ajuns să câștige un milion de dolari în mai puțin de șase luni, în plus  a  devenit faimos pe plan mondial.

Jason Sadler a câștigat bani în ultimii cinci ani,  purtând tricouri cu numele diferitelor branduri pe ele și postând despre el în mass-media . Prima sa rundă de publicitate pentru tricouri a costat doar un dolar, dar prețul a continuat să crească în timp. În cele din urmă, nu numai că purtau aceste tricouri, dar avea și alți patru angajați care îi purtau și ei. Nu numai că Jason a câștigat însuși un milion de dolari, dar și el a devenit renumit pentru ideea sa strălucită. Cel mai important site media din lume a scris despre el și chiar a filmat un documentar despre afacerea lui.

Fotograful, Kevin Abosch , și-a câștigat foarte ușor milioane de euro. În 2010 a fotografiat un cartof pe un fundal negru și a vândut imaginea unui colecționar familiarizat. Abosch, de asemenea, fotografiază celebrități precum Dustin Hoffman și altele asemenea, toate cu fundalul său întunecat. În acest an, Abosch a vândut o altă fotografie a lui: o imagine digitală a unui trandafir pentru un milion de euro sub formă de cripto-valută.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Raportul de tara al Comisiei Europene: Coruptia continua sa fie o problema majora in Romania 5125 de fotografii înfiorătoare care ne fac să îndoim de sanatatea lumii in care traim 108

De ce zodia Balanță este una dintre cele mai bune zodii din întreg zodiacul 196Felicitări! O tânără poliţista a făcut un gest de milioane pentru un bătrân care vrea să moară în propriul pat! Gestul ei a fost unul fabulos 33Cum să obțineți recoltă de ceapă care să vă ajungă pe un an întreg – din experiența unui grădinar 598520 de persoane care au fost surprinse de vreme si au actionat in cel mai amuzant mod 37313 Oameni care acum cu siguranta regreta ca au ales sa isi faca un tatuaj 245210 actori cărora li s-au plătit salarii extrem de mici pentru cele mai bune roluri 644O melodie foarte frumoasa care merita sa fie ascultata de fiecare "Nicu Paleru si Marian Cozma - Muncesti omule o viata" - VIDEO 5538725 de fotografii care ne arată ce este ascuns în spatele lucrurilor obișnuite 2886
SuperClipuri.com 2022