SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Mesajul lui Adi Despot, la Sibiu: “Viitorul poate exista şi poate fi frumos”
Sibiu a devenit în acest weekend capitala chitarelor.

Peste 400 de chitarişti s-au reunit la Sibiu Guitar Meeting şi au cântat live alături de artişti cunoscuţi. Festivalul chitarelor îşi propune ca, vreme de 3 zile, să atragă tot mai multe talente spre muzica.

Chitarişti de toate vârstele s-a strâns în aceste zile la festivalul din Sibiu. Împreună cu artiştii de pe scenă, au cântat la unison cele mai îndrăgite melodii folk şi rock.

Invitaţii speciali au savurat ocazia şi au sărbătorit alături de cei din public.

Adi Despot, solistul formației Vița de Vie: “Nu-mi găsesc cuvintele să spun cât de mult mă bucur să văd oameni atât de tineri şi atât de multe chitare! Vă iubesc din suflet! Asta a fost tot timpul normalitatea noastră a celor care am avut instrumente în mână. Mă gândesc aşa cu optimism şi cu entuziasm ca viitorul poate exista şi poate fi frumos!”

Alin Dincă, solistul trupei Trooper: “Mă bucur să văd că atât de mulţi puştani au lăsat la o parte laptopul şi au luat chitara în braţe. Aici, copiii cântă pe bune!”

Printre cei mai înfocaţi iubitori ai chitarei îl găsim şi pe Tudor. Are 12 ani şi cânta de aproape 5 ani la acest instrument.

Tudor: “După ce începi să cânţi la chitară, îţi intră aşa în mâna cânţi şi îţi place foarte mult. Te plac toţi când aud că, wow, ştii să cânţi la chiatara.”

Pentru unii, reîntâlnirea cu chitara a avut loc după o pauză foarte lungă.

Chitarist: “Chitara era acolo intactă, nefolosita, cu corzile pe care nu le-am mai atins de 20 de ani. // Am simţit nevoia să mă întorc la instrumentul ăsta, care a devenit un refugiu penru mine.”

Festivalul, ajuns la cea de-a patra ediţie, găzduieşte atât concerte de muzica folk şi rock, cât şi expoziţii de instrumente, proiecţii de filme şi ateliere pentru pasionaţii de muzică.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Fiica celei mai bătrâne mame din România s-a transformat într-o adevărată domnișoară. Cum arată Eliza acum 5013O melodie foarte frumoasa care merita sa fie ascultata de fiecare "Nicu Paleru si Marian Cozma - Muncesti omule o viata" - VIDEO 55413

16 tatuaje care au primit o a doua viață, iar rezultatele sunt izbitoare 192Fetiţă de 4 ani, dată afară de la serbarea grădiniţei pentru că nu avea costum popular 1499Coronavirusul afectează grav agricultura europeană; Statele bogate rămân fără forța de muncă din Est 1170Avem mai mulți generali în timp de pace decât Hitler și Stalin în timpul războiului! 1234723 de fotografii care au făcut aceste nunți memorabile 430110 lucruri ciudate din școli care sunt total normale în unele locuri 52518 persoane care se vor gandi de doua ori inainte sa mai merga la o petrecere 22223 de fotografii care ne arata ce se intampla cand unii oameni se cred ingineri 2131
SuperClipuri.com 2022