SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Romanii sunt nevoiti sa plece la munca in strainatate iar ministerul vrea să aducă un milion de muncitori din Asia
Din pacate tot mai multi Romani continua sa plece din tara pentru a munci in strainatate si pentru a reusi sa isi faca un trai cat mai decent. Insa nu doar lipsa unui loc de munca ii impinge pe romani sa plece. Ci si dorinta de a avea o viata mai buna, un loc unde sa fie respectati pentru munca lor si unde sa fie tratati cum se cuvinte pentru serviciile pe care le platesc. Insa se pare ca ministerul nu are de gand sa faca ceva sa ii opreasca pe tineri sa plece din tara. In loc sa se mareasca salariile si sa se puna mai mult accent pe sistemul de santate, cei din conducerea noastra doresc sa aduca in tara un milion de muncitori din Asia care sa ii inlocuiasca pe cei care pleaca din tara.

Ministrul Resurselor Umane din acest stat a precizat că a convenit deja cu înaltul diplomat român trimiterea de forţă de muncă pakistaneză până în anul 2020.

Ambasadorul a spus că piața muncii din România este gata pentru a oferi o serie de oportunități de angajare pentru pakistanezi în diverse sectoare, inclusiv tehnologia informației, construcții, medicină, inginerie și altele.

Nici nu stim daca este un lucru bun sau nu insa cu siguranta cei care sunt plecati din tara nu vad cu ochi buni aceasta miscare. Multi dintre ei si-ar dori sa se intoarca acasa daca ar avea un loc de munca platit cum trebuie. Suntem curiosi cum sa o decurga acest proces de aducere a muncitorilor straini in Romania si cum o sa vada romanii acest proces de integrare a persoanelor straine printe ei stiind ca locurile de munca sunt destul de putine si multe dintre ele nu sunt platite asa cum trebuie.

 

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Înregistrare de colecție cu Ștefan Bănică la 5 ani. Cu cine vorbea acesta la telefon? 282Electricianul român care câștigă mai mult decât un doctor sau un parlamentar britanic! Și încă mai vrea.. 4420

Provocare vizuala: Cate cifre vezi? 2010 sfaturi simple pentru a va îmbunătăți vederea 1310Cum să-ți întâmpini bărbatul venind de la muncă, pentru o căsnicie fericită, sfaturi din 1960 1144Dacă nu puteți vorbi cu partenerul despre aceste 9 lucruri, relația voastră este sortită pierzaniei 1102Câinele fără adăpost cară bolul oriunde merge în speranţa că cineva i-l va umple cu mâncare 22542Asa arata viata in cele mai mici apartamente din China! Ai putea sa traiesti asa? 286817 Momente emotionante care iti fac inima sa tresara de bucurie 47412 lucruri care s-ar întâmpla in lume dacă deodata toți banii ar dispărea 493
SuperClipuri.com 2021