SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Iată care este motivul pentru care Regina poartă întotdeauna poseta dupa ea oriunde merge
Marile case regale ale lumii au o multime lucruri stricte ce tin de siguranta si buna dispozitie a familiei regale. Din aceasta cauza sunt o multime de regului extrem de stricte care trebuie respectate si o multime de coduri pe care doar cei din curtea regala le cunosc si stiu cum sa actioneze atunci cand le observa.

Sally Bedell Smith, biograf regal, spune că în geanta ei regina poartă mereu o oglindă, un ruj, un stilou, mai multe brichete și ochelarii de lectură. În zilele de duminică, ea ia și câteva facturi bine pliate pentru donații bisericești.

Cu toate acestea, Maiestatea sa folosește acest accesoriu ca un fel de indicator: cu ajutorul său, îi permite personalului să știe că dorește să părăsească un eveniment social. De exemplu:

Să sperăm că dacă vei avea vreodată noroc ca să vorbești cu Majestatea sa Regală, Regina Angliei, nu vei vedea niciunul din semnalele de mai sus și ea va găsi compania ta plăcută.

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

Cum arată trenul-minune din China? Circulă cu 600 de kilometri pe oră! 22211 Femei care dovedesc că frumusețea nu are nici o limită 2350

12 imagini care dovedesc că celebritățile sunt oameni obisnuiti, la fel ca noi 16810 celebrități care nu sunt obișnuite să cheltuiască bani aiurea 82Ieri copil sarac lipit pamantului, azi magistrat de renume in Romania: „Mancam dupa ce luau masa ceilalti elevi, adunam resturile! OARE ROMANII mai DISTRIBUIE astfel de EXEMPLE POZITIVE? 12233Cele mai rare automobile Dacia. 12 modele care nu stiai ca au existat. Puţini le cunosc şi chiar mai puţini le-au văzut pe viu 80925 de oameni care au simtit pe pielea lor ce inseamna sa nu fii atent la ce cumperi 594Experții dezvăluie 10 modalități cu ajutorul carora suntem pacaliti de restaurante 146Acesta este Ziona Chana, bărbatul cu 39 de soții, 94 de copii și 33 de nepoți 77965Patru cadre medicale, vindecate de COVID-19, vor dona plasmă convalescentă 15
SuperClipuri.com 2020