SuperClipuri.com Top articole Toate categoriile Ultimele cautari

Știți ce înseamnă acest simbol de pe ambalajele produselor ? Este foarte important sa fie prezent
Dacă cumperi în mod regulat alimente de la supermarket probabil că ai văzut simbolul OU pe diverse produse și te-ai întrebat ce înseamnă. Aceste mărci misterioase se numesc simboluri hechsher și înțelegerea lor este foarte importantă pentru consumator. Trebuie sa avem grija mereu cand cumparam un produs sa citim cu atentie ce scrie pe eticheta acestuia si sa vedem exact de cine si unde este produs.

Un hechsher este o certificare specială a produselor, care se califică în conformitate cu cerințele kosher. Companiile certificate Kosher trebuie să îndeplinească cele mai înalte standarde de calitate a produselor, precum și să mențină cele mai bune practici de fabricație.

Certificarea Hechsher aduce cerințe stricte calității produselor finite, precum și a ingredientelor acestora. Acesta este motivul pentru care liniile de producție și echipamentele utilizate pentru fabricarea alimentelor kosher sunt curățate temeinic. Chiar și cea mai mică cantitate dintr-o substanță non-kosher nu este permisă. Produsele pot fi făcute non-cosher dacă vasele și echipamentul nu sunt curate.

Kosher  identifică trei clasificări ale alimentelor: carne, lactate și alimente „neutre”, numite și pareve. Hechsher în sine nu este un semn de alimente hipoalergenice. Cu toate acestea, produsele „neutre” sunt utile persoanelor care sunt alergice la lapte sau carne deoarece pareve indică faptul că produsele alimentare nu conțin produse lactate și carne.

Există numeroase agenții de certificare , care acordă un ajutor pentru produsele și băuturile ambalate. Cel mai comun simbol al produselor de calitate kosher este un capital U în interiorul unui cerc sau semnul OU care reprezintă Uniunea Ortodoxă. Acest marcaj poate fi găsit pe ambalajele  Coca-Cola, Nestlé, Jim Beam, Heinz și alte mărci de renume mondial. Litera mică de lângă simbolul OU indică tipul de produs:

Ti-a placut acest Articol ? Lasa un like si distribuie pe facebook. Iti multumim !
Distribuie pe Facebook

Mai multe video de pe site

9 moduri simple prin care putem diferentia un parfum autentic de unul fals 115516 Exemple nebune in care moda a fost scăpată de sub control 205

Lucruri interesante pe care nu le știai despre creierul tău 50410 Exemple de ingrijire personală din trecut care astazi ar fi interzise 4421Toalete la preţ de vilă, amenajate într-o şcoală de la ţară. Primăria a investit o sumă uriaşă în doar şase ani 351Cuplul a trebuit să divorțeze din motive personale. Scrisoarea lui, deschisă, către fosta soție, a primit aplauze, pe Internet 189510 cazuri în care oamenii au salvat animale greu încercate şi au fost răsplătiţi într-un mod incredibil 4109 lucruri ciudate pe care le fac toți oamenii, dar le e RUȘINE să recunoască 459123 de ingineri care nu au reușit sa duca la capat cele mai simple proiecte 2369Mărturiile unui medic din România, sosit ca voluntar în R.Moldova 45
SuperClipuri.com 2020